Νέοι διαξιφισμοί Αδωνι-Στρατούλη για τα περί απόσυρσης καταθέσεων - iefimerida.gr

Νέοι διαξιφισμοί Αδωνι-Στρατούλη για τα περί απόσυρσης καταθέσεων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίστηκε και την Πέμπτη η κόντρα του Aδωνι Γεωργιάδη με βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη δήλωση του περί απόσυρσης των καταθέσεων του σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση.

Ο Δημήτρης Στρατούλης από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τον κύριο Γεωργιάδη να αποσύρει την δήλωση του αλλιώς όπως είπε θα εκπροσωπεί το μαύρο του το χάλι.

Ο κύριος Γεωργιάδης του απάντησε ότι δεν θα περίμενε μια τέτοια δήλωση όταν ο ίδιος είχε δηλώσει την από δύο χρόνια ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει τα λεφτά από τις τράπεζες προκειμένου να κάνει ανάπτυξη.

Ο κύριος Στρατούλης επανήλθε λέγοντας ότι το μεγάλο κύμα φυγής των καταθέσεων έγινε επί κυβερνήσεως Παπαδήμου και πρόσθετε επίσης ότι εκείνη τη δήλωση του δεν αφορούσε απόσυρση καταθέσεων αλλά την είχε παραποιήσει η μονταζιέρα της Νέας Δημοκρατίας.

Πρόσθεσε ακόμη ότι ο κ.Γεωργιάδης αντί να πάρει πίσω τη δήλωσή του συνεχίζει να την υπερασπίζεται και αυτή τη δήλωση την υιοθετεί πλέον και η Νέα Δημοκρατία και κατέληξε λέγοντας ότι ο πατριωτισμός ορισμένων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας φτάνει μέχρις εκεί που φτάνει η τσέπη τους.

Ενδιαφέρουσα όμως ήταν η τοποθέτηση του Γιάννη Δραγασάκη ο οποίος ως προεδρεύων απευθύνθηκε σε όλους λέγοντας «μια συμβουλή από το προεδρείο πρέπει να σταματήσουμε όλοι να μιλάμε για καταθέσεις εδώ μέσα είτε αρνητικά είτε θετικά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ