Η μέλλουσα σύζυγος του Τζορτζ Κλούνεϊ με το νυφικό στο χέρι φθάνει στην Ιταλία για το γάμο [εικόνες] - iefimerida.gr

Η μέλλουσα σύζυγος του Τζορτζ Κλούνεϊ με το νυφικό στο χέρι φθάνει στην Ιταλία για το γάμο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανετη και χαμογελαστή κρατώντας ένα τεράστιο μαύρο κουτί που δεν άφηνε δευτερόλεπτο από το χέρι εθεάθη στο αεροδρόμιο του Μιλάνου, η όμορφη δικηγόρος Αμάλ Αλαμουντίν, που το ερχόμενο Σάββατο θα παντρευτεί τον Τζορτζ Κλούνεϊ.

Η Αμάλ προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Μιλάνου την Τετάρτη παρέα με τους γονείς της και ο φακός των παπαράτσι «συνέλαβε» την οικογένεια Αλαμουντίν την ώρα που προσπαθούσε να τακτοποιήσει τις βαλίτσες της προκειμένουν να κατευθυνθεί προς τη Βενετία όπου θα γίνει ο γάμος.

Η νεαρή δικηγόρος που έκλεψε την καρδιά του Τζορτζ Κλούνεϊ ήταν ντυμένη σπορ, ενώ αυτό που έκανε εντύπωση σε όλους ήταν το μαύρο κουτί που κρατούσε σφιχτά από το χέρι της. Ενα κουτί που θα μπορούσε να περιέχει ακόμη και το νυφικό της. Οπως έχει γνωστό η όμορφη Αμάλ έχει εμπιστευθεί για το φόρεμα που θα φορέσει τη μεγάλη ημέρα την Σάρα Μπάρτον, του οίκου Alexander McQueen, που είχε επιλέξει και η Κέιτ Μίντλετον όταν παντρεύτηκε.

Οι γονείς της Αμάλ:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ