Ολλανδία: Αντιδράσεις για το τηλεπαιχνίδι με πρωταγωνιστές αλλοδαπούς - iefimerida.gr

Ολλανδία: Αντιδράσεις για το τηλεπαιχνίδι με πρωταγωνιστές αλλοδαπούς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Μακρία από την Ολλανδία» ονομάζεται το νέο ριάλιτι της που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο ολλανδικό τηλεοπτικό δίκτυο VPRO και ήδη έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.

Ο παρουσιαστής θα κάνει διάφορες ερωτήσεις στους διαγωνιζόμενους που σχετίζονται με την ιστορία, τους θεσμούς και γενικά με τη Ολλανδία και ο πιο διαβασμένος θα φεύγει με το ποσό των 4.000 ευρώ. Η διαφορά όμως με τα υπόλοιπα τηλεπαιχνίδια είναι πως οι παίκτες είναι αλλοδαποί που έχουν ζητήσει άσυλο, δεν τους έχει χορηγηθεί και περιμένουν την απέλασή τους. Μάλιστα ο νικητής για να μπορέσει να πάρει τα χρήματα του, δεν θα πρέπει να επιστρέψει στη χώρα προέλευσης του.

Από την πλευρά τους οι συντελεστές της παραγωγής παραδέχονται πως η εκπομπή έχει στοιχεία ασέβειας, αλλά δηλώνουν πως ο σκοπός τους είναι αυτός, δηλαδή να προκαλέσουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ