Ολάντ: Βάναυση και πράξη δειλίας η εκτέλεση του ομήρου -Δεν κάνουμε πίσω στον πόλεμο με τους τζιχαντιστές - iefimerida.gr

Ολάντ: Βάναυση και πράξη δειλίας η εκτέλεση του ομήρου -Δεν κάνουμε πίσω στον πόλεμο με τους τζιχαντιστές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως μία πράξη βαναυσότητας και δειλίας χαρακτήρισε ο Φρανσουά Ολάντ την εκτέλεση του Γάλλου ομήρου από τους τζιχαντιστές, αλλά τους προειδοποίησε ότι αυτή δεν θα τον αποτρέψει από τη μάχη εναντίον τους.

Ο Γάλλος πρόεδρος ανακοίνωσε ότι θα γίνει έκτακτη σύσκεψη ασφαλείας στο παλάτι των Ηλυσίων την Πέμπτη, προκειμένου να συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις και ορκίστηκε ότι η Γαλλία δεν θα κάνει πίσω στη μάχη ενάντια στους Ισλαμιστές στο Ιράκ.

«Αυτή η επιθετικότητα μόνο ενισχύει την αποφασιστικότητά μου να αντιμετωπίσω την πειλή των τζιχαντιστών», είπε ο Ολάντ, αναφερόμενος στον αποκεφαλισμό του 55χρονου Γάλλου που είχε απαχθεί στην Αλγερία τη Δευτέρα.

Η οργάνωση Jund al-Khilifa ή «Στρατιώτες του Χαλιφάτου», που συνδέεται με το Ισλαμικό κράτος, έδωσε την Τετάρτη στη δημοσιότητα το βίντεο με τον αποκεφαλισμό του Γάλλου. «Οι δράστες αυτού του απεχθούς εγκλήματος πρέπει να τιμωρηθούν», κατέληξε ο Ολάντ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ