ΥΠΕΘΑ στο ΤΑΙΠΕΔ: Θα μας ρωτάτε για να πουλάτε τα ακίνητά μας - iefimerida.gr

ΥΠΕΘΑ στο ΤΑΙΠΕΔ: Θα μας ρωτάτε για να πουλάτε τα ακίνητά μας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη έγκριση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας θα πρέπει εφεξής να λαμβάνει το ΤΑΙΠΕΔ για περιπτώσεις μεταβίβασης ακινήτων που είτε είναι ιδιοκτησίας ΤΕΘΑ είτε ακινήτων του Ελληνικού Δημοσίου, τα οποία έχουν παραχωρηθεί για κάλυψη αναγκών της Εθνικής Αμυνας. Αυτό απαντά με έγγραφό του προς τη Βουλή ο υφυπουργός Αμυνας Γιάννης Λαμπρόπουλος έπειτα από ερώτηση που είχαν καταθέσει επτά βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τη μεταβίβαση στρατοπέδων στο ΤΑΙΠΕΔ.

Την ερώτηση είχαν καταθέσει οι βουλευτές Θοδωρής Δρίτσας, Δημήτρης Γάκης, Νάντια Βαλαβάνη, Γιώργος Βαρεμένος, Ελένη Αυλωνίτου, Αγνή Καλογερή και Βασίλης Χατζηλάμπρου, καλώντας την κυβέρνηση να προχωρήσει στην άμεση ανάκληση απόφασης της Διϋπουργικής Επιτροπής Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων με την οποία μεταβιβάστηκε στο ΤΑΙΠΕΔ ακίνητο στη θέση Κάλαθος Λίνδου στη Ρόδο και καταγγέλλοντας ότι το ΤΑΙΠΕΔ πωλεί ακόμη και ενεργά στρατόπεδα που βρίσκονται στην παραμεθόριο με το υπουργείο Εθνικής Αμυνας να βρίσκεται προ τετελεσμένων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ στρατόπεδο ΤΑΙΠΕΔ ΥΠΕΘΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ