Ο ΠΑΟΚ διέλυσε την Ντιναμό Μινσκ -Εξάρα με τον εκπληκτικό Αθανασιάδη να κάνει χατ τρικ (6-1) - iefimerida.gr

Ο ΠΑΟΚ διέλυσε την Ντιναμό Μινσκ -Εξάρα με τον εκπληκτικό Αθανασιάδη να κάνει χατ τρικ (6-1)

Ο ΠΑΟΚ διέλυσε την Ντιναμό Μόσχας -Εξάρα με τον εκπληκτικό Αθανασιάδη να κάνει χ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον Στέφανο Αθανασιάδη σε... δαιμονιώδη φόρμα, ο ΠΑΟΚ έκανε «προπόνηση» απέναντι στην Ντιναμό Μινσκ, σκορπίζοντας τους Λευκορώσους με 6-1 στην Τούμπα για το Europa League.

Ο δικέφαλος του βορρά έκανε ονειρεμένο ξεκίνημα στις υποχρεώσεις του στους ομίλους, με τον Αθανασιάδη να τον οδηγεί πετυχαίνοντας χατ τρικ και την Ντιναμό να μην μπορεί να αντιδράσει στο «σφυροκόπημα» των παικτών του Αγγελου Αναστασιάδη. Ο Αθανασιάδης έγινε ο ποδοσφαιριστής που πετυχαίνει το δεύτερο γρηγορότερο χατ-τρικ στην ιστορία των ομίλων, μετά από τον Στίβεν Τζέραρντ, καθώς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 11', το 16' και το 28'.

Το σκορ άνοιξε στο 4', με αυτογκόλ του Νίκολιτς, ενώ στο 50' ο Δημήτρης Παπαδόπουλος άνοιξε «λογαριασμό» σημειώνοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και στο 90' ο Τζανδάρης σημείωσε το πρώτο του ευρωπαϊκό τέρμα.

Οι φιλοξενούμενοι, που από το 64' έπαιζαν με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Σίμοβιτς, πέτυχαν το γκολ της τιμής στο 80' με τον Νίκολιτς.

ΠΑΟΚ (Άγγελος Αναστασιάδης): Γλύκος, Ρατς (72' Σπυρόπουλος), Κατσικάς, Βίτορ, Σκόνδρας, Τζιόλης, Τζανδάρης, Κάτσε, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης (68' Γκολάσα), Μακ (46' Παπαδόπουλος)

Ντιναμό Μινσκ (Βλάντιμιρ Ζούραβελ): Γκούτορ, Πολίτεβιτς, Μπανγκουρά, Κάρποβιτς, Βερέτιλο, Βορόνκοφ (57' Φιγκερένκοφ), Σίμοβιτς, Νίκολιτς, Ουντότζι (88' Ρασάντκιν), Στάσεβιτς, Τζα Τζέτζε (33' Αντάμοβιτς)

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις ΠΑΟΚ Στέφανος Αθανασιάδης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ