Λαλιώτης: Δεν πήγα μυστικό Σαββατοκύριακο με τον Παπανδρέου στο Σούνιο - iefimerida.gr

Λαλιώτης: Δεν πήγα μυστικό Σαββατοκύριακο με τον Παπανδρέου στο Σούνιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για «μυθεύματα» μίλησε ο Κώστας Λαλιώτης, διαψεύδοντας δημοσίευμα εφημερίδας σύμφωνα με το οποίο πέρασε ένα μυστικό weekend με τον Γιώργο Παπανδρέου στο πολυτελές ξενοδοχείο Cape Sounio,συζητώντας την «επόμενη ημέρα» στο ΠΑΣΟΚ.

Σε ανακοίνωσή του, ο πρώην υπουργός αναφέρει ότι το "αποκλειστικό" δημοσίευμα της εφημερίδας «δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με την αλήθεια και την πραγματικότητα» για να προσθέσει: «Όλες οι αναφορές και οι περιγραφές του δημοσιεύματος, για το δήθεν «Μυστικό γουικέντ ΓΑΠ – Λαλιώτη» που δεν έγινε ποτέ, αποτελούν μυθεύματα και σενάρια ευφάνταστων συντακτών. Ως καλόπιστος θέλω να πιστεύω ότι και αυτοί είναι θύματα παραπληροφόρησης».

Τι λέει το δημοσίευμα

Στο σημερινό του φύλλο, ο Ελεύθερος Τύπος υποστηρίζει ότι ο Κ. Λαλιώτης και ο Γ. Παπανδρέου πέρασαν μαζί το Σαββατοκύριακο στο πολυτελές ξενοδοχείο Cape Sounio, που ανήκει στη σύζυγο του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νίκο Σηφουνάκη.

Μάλιστα τονίζει ότι η προσωπική ασφάλεια του πρώην Πρωθυπουργού φρόντιζε να μην υπάρξουν φωτογραφίες των δύο ανδρών, απομακρύνοντας τυχόν... υπόπτους.

Ο συντάκτης του άρθρου αναφέρει ακόμη πως «η φθινοπωρινή αυτή συνάντηση έρχεται να διαψεύσει όσους λένε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου και Κώστας Λαλιώτης έχουν απομακρυνθεί. Και να ενισχύσει όσους υποστηρίζουν ότι ο πρώην γραμματέας είναι ο αρχιτέκτονας της υπόγειας συνεργασίας μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ με ορίζοντα τη μετεκλογική περίοδο και την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας».

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ