Τετ α τετ Κικίλια με Ψινάκη -Το απίστευτο σχόλιο του δημάρχου για τον υπουργό και η τρελή φωτογραφία [εικόνα] - iefimerida.gr

Τετ α τετ Κικίλια με Ψινάκη -Το απίστευτο σχόλιο του δημάρχου για τον υπουργό και η τρελή φωτογραφία [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ο Μαραθώνας και εγώ θα κοιμόμαστε ήσυχοι». Αυτό είπε στον υπουργό Δημόσιας Τάξης Βασίλη Κικίλια, μετά το τέλος της συνάντησης που είχαν στο γραφείο του υπουργού, ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης. Ο οποίος ανέβασε και μια φωτογραφία από το τετ α τετ στο Instagram, μην μπορώντας να κρύψει τη χαρά του για τη συνάντηση.

Ο Ηλίας Ψινάκης απαρίθμησε στον υπουργό όλα τα προβλήματα της περιοχής για τα οποία έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο υπουργός Δημόσιας Τάξης.

Πάντως, αποχωρώντας ο δήμαρχος Μαραθώνα πόσταρε στο λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία του με τον υπουργό γράφοντας στη λεζάντα: «Vkikililas -Τα σπάει ο υπουργός».

Τετ α τετ Κικίλια με Ψινάκη -Το απίστευτο σχόλιο του δημάρχου για τον υπουργό και η τρελή φωτογραφία [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ