Ο δήμαρχος του Τορόντο έχει καρκίνο -Ο αδελφός του θα είναι υποψήφιος [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο δήμαρχος του Τορόντο έχει καρκίνο -Ο αδελφός του θα είναι υποψήφιος [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Rob Ford, ο δήμαρχος του Τορόντο ο οποίος βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα εδώ και ένα χρόνο για τις καταχρήσεις σε αλκοόλ και ναρκωτικά, υποφέρει από μιας σπάνιας μορφής καρκίνου και θα υποβληθεί σε χημιοθεραπεία, ανακοίνωσε χθες ένας χειρουργός.

Ο δήμαρχος του Τορόντο πάσχει από λιποσάρκωμα, δήλωσε ο Ζαν Κοέν, χειρουργός και ειδικός του καρκίνου του εντέρου στο νοσοκομείο Μον Σινάι του Τορόντο.

Η θεραπεία θα αφορά έναν όγκο αρκετά σημαντικό στην περιοχή της κοιλιάς, μια μάζα 12χ12 εκατοστά, ενώ βρέθηκε και ένας άλλος πολύ «επιθετικός» όγκος, όπως ανέφερε ο χειρουργός.

Σε ηλικία 45 ετών και δήμαρχος της μεγαλύτερης πόλης του Καναδά, ο Φορντ αποσύρεται από την κούρσα των εκλογών που θα γίνουν στις 27 Οκτωβρίου. Εδωσε έτσι εντολή στον αδελφό του Ντουγκ να είναι υποψήφιος στη θέση του.
Εδώ και ένα χρόνο ο Φορντ βρέθηκε απομονωμένος όταν προκάλεσε θύελλα εμφανιζόμενος άλλοτε να παίρνει ναρκωτικά και άλλοτε να είναι εντελώς μεθυσμένος. Το δημοτικό συμβούλιο του Τορόντο αποφάσισε να του αφαιρέσει όλες τις αρμοδιότητες τον επόμενο Νοέμβριο, αλλά η ασθένεια πρόλαβε τον Φορντ.

Ο δήμαρχος του Τορόντο έχει καρκίνο -Ο αδελφός του θα είναι υποψήφιος [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ο δήμαρχος του Τορόντο έχει καρκίνο -Ο αδελφός του θα είναι υποψήφιος [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ο δήμαρχος του Τορόντο έχει καρκίνο -Ο αδελφός του θα είναι υποψήφιος [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ο αδελφός του δημάρχου, Ντουγκ Φορντ (σε δεύτερο πλάνο0, είναι δημοτικός σύμβουλος στην πόλη και έχει διακριθεί γιατί μοιράζει χαρτονομίσματα σε φτωχά σπίτια και παιχνίδια σε φτωχά παιδιά. Πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι τον έχουν επικρίνει ότι εξαγοράζει ψήφους με αυτό τον τρόπο και ο Ντουγκ Φορντ υποσχέθηκε να σταματήσει να μοιράζει λεφτά και θα μοιράζει δωροκάρτες.
Από την πλευρά τους οι κάτοικοι που πήραν πρόσφατα από 20 δολάρια ήταν πολύ ευχαριστημένοι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καρκίνος δήμαρχος Τορόντο Ρομπ Φορντ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ