Τα ζώδια της Πέμπτης 18 Σεπτεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 18 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια της Τετάρτης 18 Σεπτεμβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Για σας τους Κριούς, ειδικά του τρίτου δεκαημέρου, κάποια θέματα που έχουν σχέση με την οικογένειά σας έρχονται τώρα στο προσκήνιο, με θετική όμως εξέλιξη. Με τον Άρη να σας κάνει δυναμικούς, μπορείτε τώρα να προωθήσετε θέματα που έχουν σχέση με ταξίδια στο εξωτερικό ή νομικές και διαδικαστικές υποθέσεις. Με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας πιστεύω ότι χειρίζεστε σωστά τα πράγματα. Ωστόσο, προσέχετε τις αντιφατικές καταστάσεις. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5 Απριλίου ένα θέμα που έχει σχέση με τον χώρο της δουλειάς σας ή με τον τομέα της υγείας σας μπορεί να πάρει απρόβλεπτη τροπή. Όσον αφορά εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 1- 3 Απριλίου, ο Δίας ευνοεί τα σχέδιά σας με απρόβλεπτες εξελίξεις ως το τέλος του μήνα.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους αυτή είναι μια περίεργη περίοδος. Ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6 Μαΐου θα έχετε μια απρόσμενη συνάντηση. Η συναισθηματική σας ζωή θα πάρει μια νέα τροπή, με απρόβλεπτες όμως εξελίξεις. Σήμερα, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 10 Απριλίου, οι φίλοι και οι συγγενείς μπορεί να σας βοηθήσουν σε ένα θέμα που έχει σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, καθώς ο Κρόνος σάς φορτίζει σε αυτόν τον τομέα. Θα δώσετε μεγάλους αγώνες για κάποια οικονομικά, φορολογικά ή κληρονομικά σας θέματα. Αφήστε νέους ανθρώπους να μπουν στη ζωή σας. Βέβαια, η αγωνία και το άγχος για τα επαγγελματικά ή τα κοινωνικά σας θέματα δεν λείπει. Πολλές συζητήσεις θα κάνετε στον χώρο της εργασίας σας.

Δίδυμοι

Για σας τους Διδύμους, ειδικά του δευτέρου δεκαημέρου, τα οικογενειακά θέματα δεν λείπουν. Με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο έχετε να ρυθμίσετε πολλά. Σε θέματα που έχουν σχέση με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας θα έχετε την βοήθειά τους και θα βρείτε λύσεις. Ο Άρης, απέναντι από το ζώδιό σας, δημιουργεί ένταση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τον Μάιο. Συνεχίστε να είστε προσεκτικοί στον τομέα της δουλειάς ή της υγείας σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 28 Μαΐου προσέχετε πάρα πολύ! Τις επόμενες μέρες ενδεχομένως να διαφανεί κάτι λάθος ή κάτι παραπλανητικό στον επαγγελματικό ή τον κοινωνικό σας χώρο.

Καρκίνος

Με την Σελήνη, κυβερνήτη σας, στο δικό σας ζώδιο, εσείς οι Καρκίνοι μπορείτε να ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα. Εσείς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, μετά τις 10 Ιουλίου δηλαδή, βλέπετε τα σχέδιά σας για τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο να σταθεροποιούνται. Με τον Δία στον Λέοντα, μπορείτε τώρα να ρυθμίσετε ένα οικονομικό σας θέμα. Οι συναντήσεις και οι συζητήσεις σας με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας θα έχουν μια περίεργη εξέλιξη, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 7 Ιουλίου. Κάποια συνάντηση, κάποιο ταξίδι ή γενικότερα οι επαφές σας με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας θα έχουν μια περίεργη εξέλιξη, μπορεί να είναι θετική μπορεί όμως και αρνητική. Προσέχετε. Κάποια οικογενειακά σας θέματα έρχονται τώρα στο προσκήνιο. Σας περιμένει πολλή δουλειά, ενώ εσείς που έχετε γεννηθεί τον Ιούνιο έχετε μεγάλη έμπνευση.

Λέων

Για σας τους Λέοντες, θα μπορούσα να πω ότι αυτή είναι μια περίοδος αρκετά δημιουργική αλλά και αντιφατική. Εσείς που έχετε γεννηθεί τον Ιούλιο είστε σε μια περίοδο δράσης, ενώ μπορείτε να κάνετε πολλά με τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο. Ο Δίας υπόσχεται εξαιρετικές εξελίξεις μέχρι το τέλος του μήνα σε σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-7 Αυγούστου. Ο Ερμής στον Ζυγό ευνοεί τις συζητήσεις και τις επαφές σας. Σε ένα οικονομικό σας όμως θέμα ίσως υπάρχει μια αντίφαση: Ενώ έχετε έσοδα, από την άλλη έχετε και απρόσμενα έξοδα. Προσπαθήστε να είστε κοντά στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Σε οτιδήποτε έχει σχέση με την δραστηριότητά σας φαίνεται ότι, στην κυριολεξία, παίρνετε φωτιά αυτό το διάστημα, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τον Ιούλιο. Γενικότερα, δίνετε ό,τι καλύτερο στα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο.

Παρθένος

Για σας, Παρθένοι μου, αυτή είναι μια σημαντική περίοδος. Οι φίλοι είναι κοντά σας, ενώ πρόσωπα κύρους σάς βοηθούν. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 8 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη δείχνει μια απρόσμενη συνάντηση, αλλά με περίεργες εξελίξεις (θετικές ή αρνητικές). Εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας έχετε να περιμένετε πολλά αυτόν τον καιρό. Τα οικογενειακά θέματα βέβαια δεν λείπουν. Θα ανακαλύψετε λάθη ή παραπλανήσεις σε αυτόν τον τομέα. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 30 Αυγούστου προσέχετε τις επόμενες μέρες τις επαφές σας με το υγρό στοιχείο. Κάτι καινούργιο περιμένει εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 2-4 Σεπτεμβρίου, με τον Πλούτωνα να ανανεώνει την ζωή σας. Αν κάτι φύγει από τη ζωή σας, αν κάτι αλλάξει σε αυτήν, θα έχετε καινούργιες, εξαιρετικές εξελίξεις.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς είτε η συμπεριφορά σας, είτε κάποια συνάντησής σας μπορεί να έχει απρόβλεπτες συνέπειες, ιδίως αν είστε γεννημένοι γύρω στις 8 Οκτωβρίου. Οι συζητήσεις αποδίδουν, κυρίως για σας τους Ζυγούς του τρίτου δεκαημέρου. Η κοινωνική και η επαγγελματική σας ζωή λέει πολλά. Προσέχετε τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο, αλλά και στην οδήγηση. Μην τρέχετε αυτό το διάστημα. Στον χώρο της δουλειάς σας μπορεί να έχετε περίεργες εξελίξεις, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 30 Σεπτεμβρίου. Επίσης, προσέχετε την υγεία σας. Αν σας δώσουν φάρμακα, έλεγξε τα μια και δύο φορές μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος. Από κάποια λάθη κινδυνεύετε αυτό τον καιρό και από μια επαναστατική τάση, η οποία δεν είναι ευνοϊκή, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 8 Οκτωβρίου. Μπορεί να βρείτε τρόπο να κάνετε κάποιες αλλαγές που θέλετε, αλλά αυτές οι αλλαγές ίσως και να μην υπόσχονται διάρκεια στο χρόνο.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς η Σελήνη στον Καρκίνο είναι ευνοϊκή, ανοίγοντάς σας δρόμους για ταξίδια, για σπουδές και για νομικές υποθέσεις. Ο Ερμής δημιουργεί παρασκήνιο και κάποια σχόλια που γίνονται εις βάρος σας. Σε επαγγελματικό επίπεδο δεν πρέπει να είστε υπεραισιόδοξοι. Ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6 Νοεμβρίου, ο Δίας ευνοεί τα επαγγελματικά σας σχέδια, ακόμη και έναν γάμο, αλλά προσέχετε μήπως υπάρξει κάποια υπερβολή. Τα έξοδα τρέχουν. Οι συναντήσεις με φίλους ίσως να εμποδίσουν την συναισθηματική σας ζωή ή τις επαφές σας με τα παιδιά. Μην αναμίξετε φίλους με τα συναισθηματικά σας, γιατί μπορεί να μπερδευτείτε.

Τοξότης

Εσείς οι Τοξότες είστε δραστήριοι αυτό τον καιρό, αλλά ίσως υπάρξει κάτι απατηλό για σας που έχετε γεννηθεί στα τέλη Νοεμβρίου. Αυτή την περίοδο προσέξτε τα θέματα της κοινωνικής σας ζωής. Σήμερα ευνοούνται κάποια οικονομικά, κληρονομικά και φορολογικά σας θέματα. Οποιοδήποτε ζήτημα έχει σχέση με την οικογενειακή σας κατάσταση φαίνεται να παίρνει μια νέα τροπή αυτόν τον καιρό. Ό,τι έχει σχέση με τα οικονομικά σας φαίνεται να μπαίνει σε νέα πορεία, χωρίς όμως να λείπει η αγωνία για αυτά, ίσως ακόμη και ένα παρασκήνιο.

Αιγόκερως

Για σας τους Αιγόκερους, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας ευνοεί ιδιαίτερα τις σχέσεις σας με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Τα επαγγελματικά σας είναι σε πρώτο πλάνο. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για ταξίδια, για σπουδές και για νομικές υποθέσεις. Σε σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5 Ιανουαρίου μπορεί να προκύψουν κάποια απρόβλεπτα γεγονότα για ένα ταξίδι ή για μια συνάντηση, τα οποία όμως θα είναι παροδικά. Εσείς οι Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών βρίσκεστε σε μια πολύ καλή φάση, καθώς ευνοούνται ζητήματα που έχουν σχέση με τα οικονομικά σας αλλά και με την προσωπική σας ζωή.

Υδροχόος

Εσείς οι Υδροχόοι σήμερα θα ασχοληθείτε με την δουλειά σας, η οποία είναι σημαντική για σας. Οι φίλοι είναι κοντά σας. Όμως, προσέχετε για ένα οικονομικό αλλά και ένα συναισθηματικό σας θέμα. Αλλιώς έχει αρχίσει η ζωή σας αυτόν τον μήνα και αλλιώς θα τελειώσει. Προσέχετε την υγεία σας και την υγεία των δικών σας ανθρώπων, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 8 Φεβρουαρίου.

Ιχθείς

Εσείς οι Ιχθύες που έχετε γεννηθεί γύρω στις 28 Φεβρουαρίου δείξτε μεγάλη προσοχή! Όχι σήμερα, αλλά μέσα στις επόμενες μέρες, ένα επαγγελματικό ή ένα κοινωνικό σας θέμα θα έρθει στο προσκήνιο. Προσέχετε μην εκτεθείτε. Η συναισθηματική σας ζωή δείχνει να πηγαίνει αρκετά καλά. Με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας ίσως συζητήσετε για ένα οικονομικό θέμα. Γενικά όμως αυτή είναι μια αρκετά καλή περίοδος. Βέβαια θα δώσετε μεγάλους αγώνες! Αποφύγετε να τα βάζετε με πρόσωπα κύρους. Προσέχετε την υγεία σας. Φυλαχτείτε, ειδικά εσείς οι Ιχθύες του Φεβρουαρίου, από φάρμακα, από το υγρό στοιχείο ή ακόμη και από παραπλανητικές καταστάσεις.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ