Στο 1,8% η διαφορά ΠΑΣΟΚ-Νέας Δημοκρατίας - iefimerida.gr

Στο 1,8% η διαφορά ΠΑΣΟΚ-Νέας Δημοκρατίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ της τάξης του 1,8%, απέναντι στη Νέα Δημοκρατία καταγράφεται σε δημοσκόπηση που διενήργησε η εταιρεία MRB και δημοσιεύεται στην εφημερίδα Realnews.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, στην πρόθεση ψήφου, το κυβερνών κόμμα συγκεντρώνει ποσοστό 22,4%, η Νέα Δημνοκρατία 20,6%, το ΚΚΕ 8,2%, ο ΛΑΟΣ 6,9%, ο ΣΥΡΙΖΑ 3,7%, οι Οικολόγοι Πράσινοι 3,3%, η Δημοκρατική Αριστερά 2,1% και η Δημοκρατική Συμμαχία 2%.

Στην παράσταση νίκης το προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ, έναντι της Νέας Δημοκρατίας, διευρύνεται σημαντικά, καθώς το 41% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι θα είναι ο νικητής και των επόμενων εκλογών, όποτε γίνουν, ενώ το 17,3% θεωρεί ότι θα τις κερδίσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, ο Γιώργος Παπανδρέου, διατηρεί προβάδισμα 4,7 μονάδων από τον Αντώνη Σαμαρά, καθώς συγκεντρώνει το 30,3% των προτιμήσεων των ερωτηθέντων, ενώ ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, το 25,6%.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ