Το pole dancing της Μπαρ Ρεφαέλι που εκνεύρισε τους Ισραηλινούς [βίντεο] - iefimerida.gr

Το pole dancing της Μπαρ Ρεφαέλι που εκνεύρισε τους Ισραηλινούς [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί αρκετοί άνθρωποι να περίμεναν πως και πως να δουν ένα βίντεο με την πανέμορφη Μπαρ Ρεφαέλι να κάνει pole dancing, ωστόσο, η προσπάθεια του μοντέλου από το Ισραήλ είχε εντελώς διαφορετικά αποτελέσματα.Η ξανθιά καλλονή συμμετείχε στην καμπάνια της εταιρείας οπτικών ειδών της Carolina Lemke Berlin, όπου εμφανίζεται να χορεύει αισθησιακά πάνω σε ένα στύλο στο μετρό.

Με βάση το σενάριο ένας νεαρός άνδρας παρακολουθεί εκστασιασμένος το μοντέλο, ωστόσο, όταν φοράει τα γυαλιά του συνειδητοποιεί πως πρόκειται για μια γυναίκα με πολύ περισσότερα κιλά από την Μπαρ Ρεφαέλι.

Μόλις το βίντεο εμφανίστηκε στο κανάλι Channel 2 της ισραηλινής τηλεόρασης προκάλεσε την οργή εκατοντάδων θεατών, αλλά και την αντίδραση γυναικείων οργανώσεων που έκαναν λόγο για «αντικειμενοποίηση» και «περιφρόνηση» των γυναικών.

Τα παράπονα που δέχτηκε το κανάλι Channel 2 της ισραηλινής τηλεόρασης ανέφεραν, επίσης, ότι η διαφήμιση έστελνε το μήνυμα ότι οι υπέρβαρες ή οι πιο «χυμώδεις» γυναίκες δεν είναι επιθυμητές.

Πάντως, η εταιρεία Carolina Lemke, απάντησε λέγοντας απλά ότι το pole dancing είναι ένα ιδιαίτερα δημοφιλές σπορ και πως η Μπαρ Ρεφαέλι εκπαιδεύτηκε από την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Νέτα Λι Λέβι.

Η μαθήτρια

Το pole dancing της Μπαρ Ρεφαέλι που εκνεύρισε τους Ισραηλινούς [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Και η δασκάλα

Το pole dancing της Μπαρ Ρεφαέλι που εκνεύρισε τους Ισραηλινούς [βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ