O Ανδρέας Λοβέρδος αναλύει τον Ολυμπιακό στο Facebook λίγο πριν την πρεμιέρα με την Ατλέτικο [εικόνα] - iefimerida.gr

O Ανδρέας Λοβέρδος αναλύει τον Ολυμπιακό στο Facebook λίγο πριν την πρεμιέρα με την Ατλέτικο [εικόνα]

O Ανδρέας Λοβέρδος αναλύει τον Ολυμπιακό στο Facebook λίγο πριν την πρεμιέρα με
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υπουργός Παιδείας είναι γνωστός για τα «ολυμπιακά» του αισθήματα και, καθώς σήμερα η ομάδα του Πειραιά κάνει πρεμιέρα στο Champions League, δεν θα μπορούσε να μην εκφράσει τη δική του άποψη για το παιχνίδι κόντρα στην Ατλέτικο.Ο Ανδρέας Λοβέρδος με ανάρτησή του στο facebook αναλύει την εικόνα του Ολυμπιακού και επισημαίνει ότι η ομάδα δεν είναι ακόμη μονταρισμένη, αλλά διαθέτει καλούς παίκτες, ενώ διερωτάται εάν θα αντέξουν στην σημερινή πίεση.

Αναλυτικά τι έγραψε ο κ. Λοβέρδος στο facebook:

«O Oλυμπιακός σχεδόν άλλαξε την πολύ επιτυχημένη περσινή του ομάδα. Ποιά είναι, όμως, η φετινή; Την είδαμε στην πρόβα του Σαββάτου με τον ΟΦΗ. Τα πήγε καλά. Δεν είναι που νίκησε 3-0 και θα μπορούσε να νικούσε με 10-0! Αλλά η εμφάνισή της ήταν πολύ καλή.

Δεν έχει ακόμη μονταριστεί ως ομάδα, αλλά έχει έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα και δέκα τεχνίτες παίκτες. Και οι τρείς αλλαγές πολύ καλοί παίκτες κι αυτοί (Μπενίτες, Μήτρογλου, Μπουχαλάκης). Τα ακραία μπακ είναι ταυτοχρόνως και εξαιρετικοί επιθετικοί ( Σαλίνο και Μαζουάκου, κυρίως ο δεύτερος), τα σέντερ μπάκ πήγαν πολύ καλά, ο Αμπιντάλ με τον πρωτοεμφανιζόμενο Αυλωνίτη ( και με τραυματίες τους Σιόβα και Μποτία), πολύ καλός ο αντι-Σάμαρης Μιλιγόβεζιτς και φυσικά εξαιρετικοί οι Κασάμι, Ντομίνγκεζ, Αφελάι και ο τρομερός Σουηδός Ντουρμάζ. Ο Διαμαντάκος μου φάνηκε κάπως ξεκομμένος από τους υπόλοιπους. Η ομάδα σήμερα ίσως να μην είναι ίδια, αφού υπολογίζονται και οι Ντιγκά και Μποτία και ο Μίτσελ συνήθως κάνει αλλαγές, που στην αρχή της σαιζόν μας φαίνονται εκπλήξεις. Ο Ολυμπιακός έχει λοιπόν καλούς παίκτες, αλλά δεν ξέρουμε αν θα αντέξουν στην σημερινή πίεση».

O Ανδρέας Λοβέρδος αναλύει τον Ολυμπιακό στο Facebook λίγο πριν την πρεμιέρα με την Ατλέτικο [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ