Σταθάκης: Θα αντιμετωπίσουμε την ανθρωπιστική κρίση -Είναι αυτό παροχολογία; - iefimerida.gr

Σταθάκης: Θα αντιμετωπίσουμε την ανθρωπιστική κρίση -Είναι αυτό παροχολογία;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την δική του απάντηση στις κατηγορίες της κυβέρνησης ότι ο Αλέξης Τσίπρας προχώρησε σε μια άνευ προηγουμένου παροχολογία έδωσε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθάκης.

Απέρριψε μάλιστα τις εκτιμήσεις της κυβέρνησης ότι το κυβερνητικό πρόγραμμα που παρουσίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ κοστολογείται στα 17 δισ. ευρώ «Είναι η αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης παροχολογία;» τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΙ ενώ επεσήμανε την ανάγκη «ρύθμισης των χρεών νοικοκυριών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, που έχουν βουλιάξει γιατί χρωστάνε, ως συνέπεια του μνημονίου».

Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ο Γιώργος Σταθάκης είναι να σταματήσει η απώλεια εισοδήματος και να σταθεροποιηθεί η κατάσταση στην εργασία και στην οικονομία ενώ αρνήθηκε ότι θα αυξηθεί το έλλειμμα μέσω αυτών των παρεμβάσεων

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ