Ανεξέλεγκτη η κατάσταση με τη διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας - iefimerida.gr

Ανεξέλεγκτη η κατάσταση με τη διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έναν 37χρονο, ο οποίος με τη χρήση εξειδικευμένου προγράμματος διακινούσε στο διαδίκτυο αρχεία παιδικής πορνογραφίας, συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές, ύστερα από έρευνες του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Έπειτα από την ανάλυση των ηλεκτρονικών αποτυπωμάτων του χρήστη, ταυτοποιήθηκε η ταυτότητά του και διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για τον 37χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για "πορνογραφία ανηλίκων".

Σε αιφνιδιαστική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, στη Δράμα, βρέθηκε αποθηκευμένο, σε σκληρό δίσκο, πλήθος αρχείων (άνω των 1500 φωτογραφιών) πορνογραφίας ανηλίκων, ενώ κατασχέθηκε κι ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, το περιεχόμενο του οποίου εξετάζεται. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ