Το μυθικό ποσό που παίρνει η «σιδηρά κυρία» της Vogue ως επίδομα γκαρνταρόμπας - iefimerida.gr

Το μυθικό ποσό που παίρνει η «σιδηρά κυρία» της Vogue ως επίδομα γκαρνταρόμπας

Το μυθικό ποσό που παίρνει η «σιδηρά κυρία» της Vogue ως επίδομα γκαρνταρόμπας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποτελεί ένα «κεφάλαιο» στη μόδα. Βρίσκεται πάντα στην πρώτη σειρά των επιδείξεων. Η γνώμη της έχει τεράστια βαρύτητα. Οπως βέβαια και αυτά που φορά η Αννα Γουίντορ. Για αυτό η «σιδηρά κυρία» της Vogue λαμβάνει και το σχετικό επίδομα.
Σύμφωνα με τους New York Times, η διευθύντρια της «βίβλου» της μόδας παίρνει επιπλέον 200.000 το χρόνο αποκλειστικά για να αγοράζει τα ρούχα της. Οχι βέβαια πως έχει ανάγκη τη σχετική οικονομική ενίσχυση, μια και η διευθύντρια της Vogue αμείβεται με 2 εκατομμύρια δολάρια ετησίως, ενώ η αξία της εκτιμάται στα 35 εκατομμύρια.

Μάλιστα, το «επίδομα γκαρνταρόμπας» της 64χρονης ξεπερνά κατά πολύ τα ετήσια έσοδα των συνεργατών της στη Vogue, αφού για παράδειγμα ο αρχισυντάκτης έχει ετήσιες απολαβές 98.733 δολάρια, ενώ η αντίστοιχη θέση στη διαδικτυακή έκδοση αμείβεται με 87.840 δολάρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ