Την Αμφίπολη θα επισκεφθεί ο Αλέξης Τσίπρας -Νέες βολές για τη ΝΕΡΙΤ - iefimerida.gr

Την Αμφίπολη θα επισκεφθεί ο Αλέξης Τσίπρας -Νέες βολές για τη ΝΕΡΙΤ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας αποδέχθηκε την πρόσκληση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα να επισκεφθεί τη σημαντική ανασκαφή στην Αμφίπολη.

Μετά τη συνάντηση των δύο ανδρών, ο κ. Τσίπρας αποκάλυψε ότι από πέρυσι είχε ενημερωθεί από τον Περιφερειάρχη για το ότι πρόκειται να ξεκινήσει η συγκεκριμένη ανασκαφή στην Αμφίπολη, καθώς υπήρχε η αίσθηησ πως μπορεί να βρεθεί εκεί κάτι σπουδαίο.
Από την μεριά του ο κ. Τζιτζικώστας επισήμανε: «Ως Περιφέρεια δώσαμε τις πρώτες 100.000 ευρώ για την έναρξη της ανασκαφής στην Αμφίπολη μετά την ενημέρωση που μας είχε κάνει η κ. Περιστέρη». Για να συμπληρώσει με νόημα ο κ. Τσίπρας: «τότε που το υπουργείο Πολιτισμού δεν έδινε δεκάρα».
Ο κ. Τσίπρας έλαβε στη συνέχεια ως δώρο από τον κ. Τζιτζικώστα το αγαλματίδιο του Λέοντα της Αμφίπολης με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να τονίσει πως θα επισκεφθεί την Αμφίπολη ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών και των ευρημάτων.

Βολές για τη ΝΕΡΙΤ

Στο μεταξύ συνέχεια έχει η κόντρα που έχει ανάψει ανάμεσα στην αξιωματική αντιπολίτευση και την κυβέρνηση για την μη μετάδοση της ομιλίας του κ. Τσίπρα στη ΔΕΘ, από τη ΝΕΡΙΤ.
Με χορηγία του Πρωθυπουργού προς τον ΣΥΡΙΖΑ παρομοίασε ο Αλ Τσίπρας την παρέμβαση -κατά την Κουμουνδούρου- από την Κυβέρνηση στη ΝΕΡΙΤ, ώστε να μη μεταδώσει την ομιλία του στη ΔΕΘ. «Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και θα μεταδοθεί απο εναλλακτικές πηγές», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ.Τσίπρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ