Θορυβημένοι στον ΛΑΟΣ με το νέο ύμνο Βορίδη σε Καραμανλη - iefimerida.gr

Θορυβημένοι στον ΛΑΟΣ με το νέο ύμνο Βορίδη σε Καραμανλη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προβληματισμό αρχίζει να προκαλεί σε ορισμένα στελέχη του ΛΑΟΣ το νέο εγκώμιο στον Κώστα Καραμανλή από τον Μάκη Βορίδη ένα 24ωρο μετά την δημόσια εξαιρετικά θετική τοποθέτηση του στο ενδεχόμενο ο πρώην πρωθυπουργός να έχει ενεργό ρόλο στις μελλοντικές πολιτικές εξελίξεις.

Ο κ. Βορίδης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον Κώστα Καραμανλή με τρόπο που αποφεύγουν επιμελώς να κάνουν ακόμα και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας : « Ο Καραμανλής, είναι ο μόνος πολιτικός, πρωθυπουργός ο οποίος βγήκε και είπε τρία πράγματα , εντος εισαγωγικών, δυσάρεστα στον Ελληνικό λαό τα οποία εγώ απλώς θέλω να λογιστούμε. Είχε πει: Πάγωμα μισθών, πάγωμα προσλήψεων για ένα χρονικό διάστημα. Αυτές ήταν δύο θέσεις με τις οποίες πήγε στις εκλογές. Αν αυτό το είχε εγκρίνει ο Ελληνικός λαός, τότε δεν ξέρω αν θα είχαμε φτάσει εδώ» ανέφερε ο κ. Βορίδης ο οποίος το τελευταίο διάστημα δεν σταματά να αναφέρεται με κολακευτικά λόγια στον κ. Καραμανλή.

Η δήλωση του κ. Βορίδη συζητήθηκε εκτενώς μεταξύ στελεχών του ΛΑΟΣ καθώς ήρθε λίγο μετά την έντονη φημολογία περί συνάντησης που είχε με τον πρώην αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας. Βεβαίως ο ίδιος διέψευσε μεν τη φημολογία αλλά με αυτές τις συνέχεις δηλώσεις αρχίζει να βάζει ψύλλους στα αυτιά κάποιων συναδέλφων του σχετικά με τις προθέσεις του. Το ερώτημα που θέτουν είναι αν πρόκειται για κλίμα που δημιουργεί σε συνεννόηση με τον κ. Καρατζαφέρη επιχειρώντας πλαγιοκόπηση της Νεας Δημοκρατίας ή κάτι άλλο που έχει σχέση με τα προσωπικά μελλοντικά πολιτικά του σχέδια. Έτσι κι αλλιώς , πρόκειται για ένα πρόσωπο το οποίο στη Νέα Δημοκρατία εκτιμούν ιδιαιτέρως και θεωρούν ότι θα ήταν πλεονέκτημα να τον είχαν στο δικό τους δυναμικό.

Ο κ. Καρατζαφέρης πάντως ο οποίος στο παρελθόν είχε συγκρουστεί με τον κ. Βορίδη, δεν φαίνεται να συμμερίζεται την ανησυχία των στελεχών του, τουλάχιστον στην παρούσα φάση

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ