Λυκούδης: Εκανα τα πάντα για να μην πέσει η ΔΗΜΑΡ στα βράχια - iefimerida.gr

Λυκούδης: Εκανα τα πάντα για να μην πέσει η ΔΗΜΑΡ στα βράχια

Λυκούδης: Εκανα τα πάντα για να μην πέσει η ΔΗΜΑΡ στα βράχια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαφωνίες για τις επιλογές της ηγεσίας της ΔΗΜΑΡ είχε τον τελευταίο 1,5 χρόνο ο Σπύρος Λυκούδης, όπως δήλωσε, ενώ τόνισε ότι θα είναι κακό για το κόμμα να στραφεί στον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί καταρρέει.

Ο πρώην γραμματέας της ΚΕ του κόμματος, που πλέον είναι ανεξάρτητος βουλευτής, είπε χαρακτηριστικά ότι «η κοινωνία συνέτριψε τη ΔΗΜΑΡ στις πρόσφατες ευρωεκλογές, οδηγώντας την στα βράχια. Εγώ έκανα ό,τι μπορούσα για να μην πέσει η ΔΗΜΑΡ στα βράχια».

Εμφανίστηκε, επίσης, θετικός στο ενδεχόμενο η χώρα να «στρίψει» προς τα αριστερά αλλά αυτό, όπως τόνισε, «θα πρέπει να γίνει με σιγουριά και ασφάλεια» που σημαίνει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να γίνει κόμμα με ανοιχτούς πολιτικούς ορίζοντες», όπως είπε μιλώντας στο MEGA.

Τέλος, ο κ. Λυκούδης απέρριψε το ενδεχόμενο να παραστεί σε ένα συνέδρια με πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ για την κεντροαριστερά λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν θα πάω σε συνέδριο με πρωτοβουλία του Βενιζέλου ή του ΠΑΣΟΚ γιατί το κυνηγάει μια προκατάληψη».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις Σπύρος Λυκούδης ΔΗΜΑΡ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ