Εξάχρονη είδε τον Ομπάμα στο σχολείο της και τον «ισοπέδωσε»: Θα προτιμούσα να είχε έρθει η Μπιγιονσέ [βίντεο] - iefimerida.gr

Εξάχρονη είδε τον Ομπάμα στο σχολείο της και τον «ισοπέδωσε»: Θα προτιμούσα να είχε έρθει η Μπιγιονσέ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χουνέρι επιφύλαξε μια πιτσιρίκα μαθήτρια στον πρόεδρο των ΗΠΑ, όταν εκείνος μαζί με την σύζυγό του πραγματοποίησαν επίσκεψη στο σχολείο της.Ο Μπαράκ Ομπάμα αποφάσισε να επισκεφθεί μαζί με την Μισέλ ένα σχολείο της Ουάσινγκτον με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς, ωστόσο, άκουσε την σκληρή αλήθεια από μια εξάχρονη.

Οι καθηγητές του σχολείου είχαν πει στα παιδιά ότι περίμεναν ένα σημαντικό πρόσωπο και η πιτσιρίκα είπε κατάμουτρα στον πρόεδρο ότι ήλπιζε να δει την Μπιγιονσέ και όχι το ζεύγος Ομπάμα.

Αμέσως όλοι ξέσπασαν σε γέλια και ο πρόεδρος της απάντησε «Καταλαβαίνω, το ίδιο θα σκέφτονταν η Μάλια και η Σάσα (οι κόρες του Ομπάμα), ενώ η Μισέλ ανέφερε «Μεγάλη απογοήτευση».

Ωστόσο, η γλυκύτατη Μάντισον αντιλήφθηκε την «πατάτα» και προσπάθησε να τα μπαλώσει λέγοντας στον πρόεδρο «Οταν συνειδητοποίησαν ότι ήσασταν εσείς και αυτό είναι ακόμη καλύτερο».

Ο Μπαράκ Ομπάμα, πάντως, έδειξε το επικοινωνιακό του χάρισμα αναφέροντας «Σε ευχαριστώ που το λες αυτό μπροστά στον Τύπο, ακόμη κι αν ξέρω ότι δεν είναι αλήθεια».

Η Μισέλ, πάντως, από την πλευρά της συνέχισε λέγοντας «Εγώ θα προτιμούσα να ήταν η Μπιγιονσέ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ