Αυτή την εικόνα έχουν τα σπίτια οικογενειών με παιδιά στις 7 το απόγευμα -Ενα απίθανο φωτογραφικό αφιέρωμα [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτή την εικόνα έχουν τα σπίτια οικογενειών με παιδιά στις 7 το απόγευμα -Ενα απίθανο φωτογραφικό αφιέρωμα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H καθημερινότητα ενός ζευγαριού, ή μιας μόνης γυναίκας, ή ενός μόνου άνδρα αδιαμφισβήτητα αλλάζει εντελώς, ή καλύτερα ανατρέπεται με τον ερχομό ενός παιδιού. Οταν στο σπίτι υπάρχει ένα παιδί τα πάντα περιστρέφονται γύρω από αυτό.

Μια από τις πιο... κρίσιμες ώρες καθημερινά είναι γύρω στις 7 το απόγευμα. Κρίσιμη γιατί συνήθως, είτε τα παιδιά πηγαίνουν σχολείο, είτε όχι είναι η ώρα που αρχίζουν να κουράζονται με αποτέλεσμα άλλα να κάνουν τρέλες και σκανταλιές, άλλα να γκρινιάζουν και άλλα απλά να καταρρέουν. Επίσης, είναι η ώρα που οι γονείς αρχίζουν να τα ετοιμάζουν για τον βραδινό τους ύπνο και ή τα ταΐζουν, ή τα κυνηγούν για να τα βάλλουν στο κρεβάτι τους ή τα μπανιάρουν.

Η Huffington Post ζήτησε από τους αναγνώστες της που έχουν παιδάκια να στείλουν φωτογραφίες που αποτυπώνουν το τι συμβαίνει στο σπίτι τους στις 7 το απόγευμα.

Το αποτέλεσμα δημιουργεί χαμόγελα:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σπίτι ζευγάρι μπάνι οικογέναι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ