Αυγή: Πραξικόπημα από το Μαξίμου για να φιμώσουν τον ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Αυγή: Πραξικόπημα από το Μαξίμου για να φιμώσουν τον ΣΥΡΙΖΑ

Αυγή: Πραξικόπημα για να φιμώσουν τον ΣΥΡΙΖΑ -Το Μαξίμου έκοψε από τη ΝΕΡΙΤ την
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αγρια κόντρα ξέσπασε ανάμεσα σε Κουμουνδούρου και κυβέρνηση με την αξιωματική αντιπολίτευση να κατηγορεί το Μέγαρο Μαξίμου ότι φιμώνει το ΣΥΡΙΖΑ με την απόφαση της ΝΕΡΙΤ να μην μεταδώσει την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ.

Η εφημερίδα ΑΥΓΗ στο σημερινό της πρωτοσέλιδο έχει κεντρικό τίτλο «Πραξικόπημα για να φιμώσουν τον ΣΥΡΙΖΑ -Το Μαξίμου σε ρόλο Μεγάλου Λογοκριτή εν όψει εκλογών». Μάλιστα από τον ΣΥΡΙΖΑ κατηγορούν την κυβέρνηση για λογοκρισία, καθώς δεν συμφώνησε να μεταδοθούν η ομιλία και η συνέντευξη Τύπου του Τσίπρα στη ΔΕΘ και παράλληλα συνδέει το γεγονός με τις παραιτήσεις του προέδρου της ΝΕΡΙΤ Αντώνη Μακρυδημήτρη και του διευθύνοντα συμβούλου Ροδόφλου Μορώνη.

Μάλιστα η εφημερίδα χαρακτηρίζει τον γενικό διευθυντή περιεχομένου της ΝΕΡΙΤ, Βασίλη Θωμόπουλο, «κυβερνητικό βαποράκι».

Ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Είναι πρωτοφανής για τα μεταπολιτευτικά χρονικά η κυβερνητική μεθόδευση ώστε να μην μεταδοθεί από τη ΝΕΡΙΤ η καθιερωμένη ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το Σάββατο το βράδυ.

Είναι τόσο προκλητική αυτή η λογοκριτική πρακτική, με παρέμβαση μάλιστα προσωπικά του ίδιου του πρωθυπουργού, που προκάλεσε την παραίτηση ακόμα και της διορισμένης από την κυβέρνηση διοίκησης της ΝΕΡΙΤ, του προέδρου της Αντώνη Μακρυδημήτρη και του αναπληρωτή Ρ. Μορώνη.

Μπροστά στον πανικό λόγω των αδιεξόδων της πολιτικής της και της αποσύνθεσης της κυβερνητικής πλειοψηφίας, καταφεύγουν στο μόνο δρόμο που γνωρίζουν, τα πραξικοπήματα και τον αυταρχισμό, δίνοντας δείγματα το πώς επιδιώκουν να οργανώσουν την προεκλογική αντιπαράθεση.

Τους φοβίζει η ανάδειξη του εναλλακτικού πολιτικού μηνύματος ελπίδας και προοπτικής του ΣΥΡΙΖΑ που θα παρουσιαστεί με συγκεκριμένη κυβερνητική δέσμευση αύριο στο Βελλίδειο από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Ό,τι και αν επινοήσουν δεν σώζονται.

Τους καλούμε, έστω και την ύστατη στιγμή, να αναθεωρήσουν την πραξικοπηματική τους ενέργεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ