Το καυστικό σχόλιο του Αδωνι για το ΣτΕ: Θα αφήσετε το ΠΑΜΕ χωρίς δουλειά [εικόνες] - iefimerida.gr

Το καυστικό σχόλιο του Αδωνι για το ΣτΕ: Θα αφήσετε το ΠΑΜΕ χωρίς δουλειά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με καυστικό τρόπο σχολίασε ο Αδωνις Γεωργιάδης την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας αναφορικά με το μέτρο των ανοικτών καταστημάτων τις Κυριακές, καθώς η επιτροπή αναστολών της Ολομέλειας του Ανώτατου Δικαστηρίου έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής των εμπόρων, καταστηματαρχών και ιδιωτικών υπαλλήλων.

Το ΣτΕ λέει «όχι», τουλάχιστον προσωρινά, στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές, κάνοντας δεκτή την αίτηση καταστηματαρχών, εμπόρων και ιδιωτικών υπαλλήλων με την οποία ζητούσαν να ανασταλεί και να ακυρωθεί ως αντισυνταγματική η απόφαση του υφυπουργού Ανάπτυξης τον Ιούλιο του 2014, με την οποία επιτρέπεται να ανοίγουν πιλοτικά για έναν χρόνο τα καταστήματα όλες τις Κυριακές του έτους.

Με το άκουσμα της είδησης ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Αδωνις Γεωργιάδης σχόλιασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Με τέτοιου είδους αποφάσεις το ΣτΕ θα αφήσει το ΠΑΜΕ χωρίς αντικείμενο φοβάμαι...».

Το καυστικό σχόλιο του Αδωνι για το ΣτΕ: Θα αφήσετε το ΠΑΜΕ χωρίς δουλειά [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Μάλιστα, σχετική ανάρτηση στο Facebook έκανε και η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή, γράφοντας: «Σήμερα η Ολομέλεια του ΣτΕ έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής των εμπόρων και σταματάει την λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές μέχρι την οριστική απόφαση το Νοέμβριο επειδή θα υποστούν "ανεπανόρθωτη οικονομική βλάβη" και "δυσεπανόρθωτη ηθική βλάβη" και επειδή πλήττεται το δικαίωμά τους στον ελεύθερο οικογενειακό χρόνο καθώς και το δικαίωμα της θρησκευτικής λατρείας. Δηλαδή σύμφωνα με την απόφαση του ΣτΕ μόνο ο εμπορικός κόσμος δικαιούται εκκλησιασμού και οικογενειακού γεύματος την Κυριακή; Δημοσιογράφοι, εφημερεύοντες, γκαρσόνια ,ταξιτζήδες, αστυνομικοί, πιλότοι, η μισή Ελλάδα,δεν έχει δικαιώματα;».

Το καυστικό σχόλιο του Αδωνι για το ΣτΕ: Θα αφήσετε το ΠΑΜΕ χωρίς δουλειά [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ