Φρίκη: Ανδρας στη Φλόριντα διατηρούσε σε ψυγεία 50 σκοτωμένες γάτες [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Φρίκη: Ανδρας στη Φλόριντα διατηρούσε σε ψυγεία 50 σκοτωμένες γάτες [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντιμέτωποι με ένα φρικιαστικό θέαμα ήρθαν αστυνομικοί στη Φλόριντα, όταν πραγματοποίησαν έφοδο στο σπίτι ενός άνδρα καθώς ήταν ύποπτος για κατοχή πορνογραφικού υλικού. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο 55χρονος διατηρούσε σε τέσσερα ψυγεία μέσα στο σπίτι του τα πτώματα 50 γατών.

Ο Νταγκ Ουέστκοτ είχε επίσης 35 ζωντανές γάτες, ενώ από τις πολλές σακούλες απορριμμάτων, οι οποίες ξεχείλιζαν από περιττώματα, αναδύονταν τόσο αηδιαστικές οσμές που οι αστυνομικοί της κομητείας του Παλμ Μπιτς έπρεπε να φορέσουν προστατευτικές μάσκες προκειμένου να μπουν στο σπίτι, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα The Palm Beach Post.

Οι γείτονες του 50χρονου περιέγραψαν την παράξενη συμπεριφορά του, την τάση του να κυκλοφορεί χωρίς να φοράει μπλούζα και να προσπαθεί να δίνει μικρά δωράκια στα παιδιά.

Σύμφωνα με τους ίδιους, η ανυπόφορη μυρωδιά εξαπλωνόταν εκτός των τοίχων του σπιτιού και οι γάτες μπαινόβγαιναν ελεύθερα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γάτες πτώματα άνδρας ψυγεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ