Αυτά θα πει ο Τσίπρας στη ΔΕΘ: Επανεκκίνηση οικονομίας και 300.000 θέσεις εργασίας - iefimerida.gr

Αυτά θα πει ο Τσίπρας στη ΔΕΘ: Επανεκκίνηση οικονομίας και 300.000 θέσεις εργασίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πυρετώδεις είναι οι ετοιμασίες στην Κουμουνδούρου για την εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα στην Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης με στόχο να οριστικοποιηθούν οι εξαγγελίες του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.Σύμφωνα με πληροφορίες από το στρατόπεδο της Κουμουνδούρου, δεσπόζουσα θέση στην ομιλία του κ. Τσίπρα, θα έχει το θέμα της διαπραγμάτευσης για το χρέος, καθώς ορίζεται ως το πιο σημαντικό και είναι κοινή πεποίθηση πως μία θετική εξέλιξη της διαπραγμάτευσης, θα απελευθερώσει πόρους.

Την ίδια στιγμή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα παρουσιάσει τους πέντε πυλώνες των δεσμεύσεών του σε περίπτωση που το κόμμα του αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.

Αναλυτικά οι πέντε πυλώνες:

Βαρύνουσας σημασίας τέλος, συνιστά το κομμάτι για την αντιμετώπιση της ανεργίας, την ανασυγκρότηση της οικονομίας αλλά και την αναχαίτιση της ανθρωπιστικής κρίσης. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσει με κοστολογημένα μέτρα και θα κάνει λόγο για:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ