Ομπάμα: «Ο ασθενής ζει, αλλά αναρρώνει με πολύ αργό ρυθμό» - iefimerida.gr

Ομπάμα: «Ο ασθενής ζει, αλλά αναρρώνει με πολύ αργό ρυθμό»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για "καρδιακή κρίση" της αμερικάνικης οικονομίας έκανε λόγο ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, σημειώνοντας ότι η ανάκαμψη της γίνεται με υπερβολικά αργό ρυθμό. "Η οικονομία μας υπέστη μια καρδιακή κρίση, ο ασθενής εξακολουθεί να ζει, πάει καλύτερα αλλά αναρρώνει υπερβολικά αργά", πρόσθεσε.

"Διερχόμαστε τη χειρότερη οικονομική κρίση μετά το Μεγάλο Κραχ (κρίση του 1929) και μετά τις υφέσεις και τις οικονομικές κρίσεις που έχουμε περάσει, ο ασθενής χρειάζεται χρόνο για να αναρρώσει", εξήγησε ο αμερικανός πρόεδρος.

Ο Ομπάμα πρόκειται να παρουσιάσει την ερχόμενη εβδομάδα ένα νέο σχέδιο για την αντιμετώπιση του ελλείμματος και της ανεργίας. Οι Ρεπουμπλικάνοι, οι οποίοι έχουν την πλειοψηφία στη Βουλή των Αντιπροσώπων, έχουν ήδη εκφράσει την αντίθεσή τους στα μέτρα που πρόκειται να ανακοινώσει ο πρόεδρος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ