Πώς είναι να ζεις ως τρανσέξουαλ: Μοντέλο διηγείται τη ζωή του -«Θέλω να μοιραστώ την ανθρωπιά, τον πόνο, τα δάκρυα» [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Πώς είναι να ζεις ως τρανσέξουαλ: Μοντέλο διηγείται τη ζωή του -«Θέλω να μοιραστώ την ανθρωπιά, τον πόνο, τα δάκρυα» [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα ντοκιμαντέρ με το μακρύ «ταξίδι» που ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια ετοιμάζει το τρανσέξουαλ μοντέλο Αντρέα Πέζιτς, μέσα από το οποίο θέλει να παρουσιάσει την ιστορία της ζωής της καθώς και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει καθημερινά.

Η Αντρέα γεννήθηκε πριν από 23 χρόνια αγόρι, πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια αφού μεγάλωσε σε ένα στρατόπεδο προσφύγων στη Σερβία, όμως κατάφερε να γίνει ένα επιτυχημένο μοντέλο και να περπατήσει σε μεγάλες πασαρέλες. Πριν από μερικά χρόνια αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγή φύλου και πλέον ζει ως τρανσέξουαλ αντιμετωπίζοντας διάφορες δυσκολίες.

Η Αντρέα θέλει να ολοκληρώσει το ντοκιμαντέρ της, το οποίο και ευελπιστεί να γίνει η φωνή ανάλογων περιπτώσεων με τη δική της. Για να καταφέρει να τελειώσει την ιστορία της, έχει ξεκινήσει μία εκστρατεία που ζητά τη δημοσιότητα, έτσι ώστε να καταφέρει να συγκεντρώσει 200.000 δολάρια και να ολοκληρώσει την παραγωγή. Μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να μαζέψει 16.733 δολάρια και τις απομένουν 32 μέρες για να πετύχει το σκοπό της.

Η Αντρέα αποφάσισε πλέον να υποστηρίξει τη θηλυκή της πλευρά και ευελπιστεί η βιομηχανία της μόδας να την αποδεχθεί ως γυναίκα.

«Ελπίζω ότι με το να μοιραστώ με τον κόσμο την ανθρωπιά μου, τον πόνο, τα δάκρυα, τη χαρά και τις δυσκολίες που βίωσα και εξακολουθώ να βιώνω θα ρίξει φως στην άγνοια κάποιων περί του τι σημαίνει να ζεις ως τρανσέξουαλ» δηλώνει η ίδια αναφερόμενη στο ντοκιμαντέρ της.

Πώς είναι να ζεις ως τρανσέξουαλ: Μοντέλο διηγείται τη ζωή του -«Θέλω να μοιραστώ την ανθρωπιά, τον πόνο, τα δάκρυα» [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 0
Πώς είναι να ζεις ως τρανσέξουαλ: Μοντέλο διηγείται τη ζωή του -«Θέλω να μοιραστώ την ανθρωπιά, τον πόνο, τα δάκρυα» [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ