Οι δίαιτες των διάσημων -Οχτώ περίεργοι τρόποι με τους οποίους επιλέγουν να χάσουν κιλά - iefimerida.gr

Οι δίαιτες των διάσημων -Οχτώ περίεργοι τρόποι με τους οποίους επιλέγουν να χάσουν κιλά

Οι δίαιτες των διάσημων -Οχτώ περίεργοι τρόποι με τους οποίους επιλέγουν να χάσο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι ένας φαύλος κύκλος. Την άνοιξη οι περισσότεροι αντιλαμβάνονται ότι θέλουν να χάσουν κιλά για να βγουν στην παραλία. Και το φθινόπωρο μπαίνουν σε δίαιτα για να ξεφορτωθούν όσα πήραν στις διακοπές. Για τους διάσημους τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, αφού πάντα πρέπει να είναι σε φόρμα. Ισως αυτός είναι ο λόγος που καταφεύγουν ακόμη και σε ακραίες μεθόδους.

Δίαιτες με σούπες, αποτοξίνωση με περίεργα μείγματα και κατανάλωση τροφών που σε άλλες περιπτώσεις δεν θα έβαζαν στο πιάτο τους είναι μερικές από τις μεθόδους που επιλέγουν. Το TMZ βρήκε οχτώ από αυτές τις περίεργες δίαιτες μοντέλων, τραγουδιστριών ή ηθοποιών.

Μέγκαν Φοξ
Πίνει πολύ συχνά μηλόξυδο, προκειμένου να ενισχύσει το μεταβολισμό της, ώστε να «καίει» περισσότερες θερμίδες.

Πέτρα Νέμκοβα
Το σούπερ μόντελ έχει δηλώσει πως έχει κάνει δίαιτα που περιελάμβανε μόνο θαλασσινά, καρότα και ντομάτες.

Beyonce
Οταν θέλει να χάσει γρήγορα κάποια κιλά, εφαρμόζει ένα ιδιαίτερα δύσκολο πρόγραμμα. Για δέκα ημέρες πίνει μόνο ένα μείγμα με σιρόπι σφενδάμου, χυμό λεμονιού, πιπέρι καγιέν και νερό.

Μαράια Κάρεϊ
Τις περιόδους που ετοιμάζεται για κάποια συναυλία, στο πιάτο της μπαίνει μόνο ψάρι χωρίς καθόλου αλάτι ή μπαχαρικά.

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ
Οταν κοιτάζει τον καθρέφτη της και καταλαβαίνει ότι πρέπει να πάρει μέτρα, πίνει μόνο έξι κούπες σούπα κάρδαμου κάθε ημέρα.

Σελίτα Ιμπανκς
Ο «Αγγελος» της Victoria's Secret έχει παραδεχθεί ότι δοκίμασε ένα τριήμερο πρόγραμμα αποτοξίνωσης, στο οποίο έπρεπε μόνο να πίνει γάλα αμυγδάλου αρωματισμένο με λάχανο. Οπως είπε η ίδια, απέτυχε.

Λόρα Πρέπον
Η ηθοποιός, σύμφωνα με τις φήμες, έχει ακολουθήσει τη δίαιτα HCG. Για τις ανάγκες της, γίνονται ενέσεις με ορμόνες εγκυμοσύνης και περιορίζονται στις 500 οι ημερήσιες θερμίδες.

Χόλι Ρόμπινσον Πιτ
Εχει δοκιμάσει τη δίαιτα του μανιταριού, στην οποία- όπως γίνεται κατανοητό- η διατροφή περιορίζεται σε διαφορετικά είδη του συγκεκριμένου φυτού. Η ηθοποιός έχει παραδεχθεί ότι δεν άντεξε πολύ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ