Πώς η Δέσποινα Βανδή με τρία απλά κομμάτια από την γκαρνταρόμπα της δημιούργησε ένα άκρως εντυπωσιακό λουκ [εικόνες] - iefimerida.gr

Πώς η Δέσποινα Βανδή με τρία απλά κομμάτια από την γκαρνταρόμπα της δημιούργησε ένα άκρως εντυπωσιακό λουκ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Μου λένε ότι βρέχει στη Θεσσαλονίκη! Ελπίζω να σταματήσει γιατί εγώ έρχομαι!» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που πόσταρε από το Ελ. Βενιζέλος η Δέσποινα Βανδή.

Η τραγουδίστρια, η οποία κατευθύνθηκε στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να δώσει συναυλία πόσταρε μια φωτογραφία της από την αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου της Αθήνας εντυπωσιάζοντας με το στιλ της.

Ενα λευκό αμάνικο μπλουζάκι, ένα υφασμάτινο παντελόνι και ένα ζευγάρι nude γόβες ήταν αρκετά για να συνθέσουν ένα σικ και άκρως εντυπωσιακό λουκ.

Πώς η Δέσποινα Βανδή με τρία απλά κομμάτια από την γκαρνταρόμπα της δημιούργησε ένα άκρως εντυπωσιακό λουκ [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ