Συνάντηση Καρατζαφέρη - Δούκα ανάβει φωτιές - iefimerida.gr

Συνάντηση Καρατζαφέρη - Δούκα ανάβει φωτιές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συζητήσεις προκαλεί η παραδοχή του πρώην υφυπουργού της ΝΔ Πέτρου Δούκα ότι συναντήθηκε και συζήτησε με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη. Ο κ. Δούκας σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Bήμα Fm είπε πως βρέθηκε, έφαγε και και συζήτησε με τον κ, Καρατζαφέρη για τα οικονομικά και το τραπεζικό σύστημα ενώ χαρακτήρισε την συνάντηση «πάρα πολύ εποικοδομητική».

Ο Π. Δούκας τόνισε πως δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός αλλά απέφυγε να απαντήσει για το εάν υπάρχει ενδεχόμενο να ενταχθεί στον ΛΑΟΣ μελλοντικά προσθέτοντας ότι παραμένει στον ιδιωτικό τομέα.

«Δεν υπάρχουν θέματα κατ' αρχάς να απορρίπτει κάποιος, αλλά είμαι στον ιδιωτικό τομέα... Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός που κοιτάει να γυρίσει πως και πως στην πολιτική σκηνή» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ