Ντινόπουλος για Τσίπρα: Οι αριστεροί πάνε στη χλιδή, οι δεξιοί στη Θεσσαλονίκη - iefimerida.gr

Ντινόπουλος για Τσίπρα: Οι αριστεροί πάνε στη χλιδή, οι δεξιοί στη Θεσσαλονίκη

Ντινόπουλος για Τσίπρα: Οι αριστεροί πάνε στη χλιδή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρή κριτική για την επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να απουσιάσει από τη Θεσσαλονίκη αυτό το σαββατοκύριακο και να βρεθεί στην Ιταλία για Φόρουμ, άσκησε ο Αργύρης Ντινόπουλος.

«Οι αριστεροί πάνε στη χλιδή και οι δεξιοί στη Θεσσαλονίκη τη φτωχομάνα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εσωτερικών, μιλώντας στο ΣΚΑΪ. «Ο κ. Τσίπρας μπορεί να πάει όπου θέλει, αρκεί να είναι συνεπής με τις ομιλίες του, γιατί ορισμένες συνιστώσες δε θέλουν ταξίδια στο εξωτερικό», συμπλήρωσε ο κ. Ντινόπουλος, αναφερόμενος στην απουσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από την ΔΕΘ και τη συμμετοχή του σε Φόρουμ του Ιδρύματος Αμπροζέτι στο Κόμο.

Αναφερόμενος στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο υπουργός άφησε ξανά αιχμές για την Κουμουνδούρου, σχολιάζοντας ότι «η κοινωνία θέλει σταθερότητα, κάποιοι λειτουργούν ως χάκερ στην ομαλότητα. Η ίδια η κοινωνία θα επιβάλει συναινετικές διαδικασίες».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ