Το ξεχωριστό δώρο που έκανε ο Jay Z στην Beyonce για τα γενέθλιά της -Ενα βίντεο 33 δευτερολέπτων - iefimerida.gr

Το ξεχωριστό δώρο που έκανε ο Jay Z στην Beyonce για τα γενέθλιά της -Ενα βίντεο 33 δευτερολέπτων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα έχει όλα. Καριέρα, φήμη, βραβεία, μία πανέμορφη κορούλα και έναν σύζυγο που- παρά τα όσα λέγονται- είναι συνεχώς δίπλα της. Και βέβαια πολλά, μα πάρα πολλά εκατομμύρια. Δύσκολη περίπτωση για δώρο η Beyonce. Για αυτό, με αφορμή τα 33α γενέθλιά της, ο Jay Z αποφάσισε να ξεφύγει από τα καθιερωμένα.

Προτίμησε λοιπόν να κάνει δώρο στη σύζυγό του κάτι διαφορετικό. Ενα βίντεο διάρκειας 33 δευτερολέπτων, ένα για κάθε χρόνο της ζωής της. Πρόκειται για υλικό από τη ζωή τους κάτω από τη σκηνή, πίσω από τις κάμερες, στην κοινή τους περιοδεία. Στο βίντεο, η Beyonce γελάει, χορεύει, κάνει πατίνια και πίνει σαμπάνια.

Βέβαια, καλή είναι η πρωτοτυπία, αλλά αφού το ζευγάρι έχει και τα υλικά αγαθά, γιατί να μην τα απολαύσει; Ετσι, οι δυο τους μαζί με την Blue Ivy, την κόρη τους, θα περάσουν τα γενέθλια της Beyonce κάνοντας διακοπές στη νότια Γαλλία και θα περάσουν χρόνο στο πολυτελές σκάφος που νοικιάζουν για 800.000 δολάρια την εβδομάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Beyonce ειδήσεις γενέθλια Jay Z
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ