Χώρα- φάντασμα η Σιέρα Λεόνε: Απαγορεύουν την κυκλοφορία για τέσσερις ημέρες εξαιτίας του ιού Εμπολα - iefimerida.gr

Χώρα- φάντασμα η Σιέρα Λεόνε: Απαγορεύουν την κυκλοφορία για τέσσερις ημέρες εξαιτίας του ιού Εμπολα

Χώρα- φάντασμα η Σιέρα Λεόνε: Απαγορεύουν την κυκλοφορία για τέσσερις ημέρες εξα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κλεισμένοι στα σπίτια τους θα μείνουν οι κάτοικοι σε ολόκληρη τη Σιέρα Λεόνε, για τέσσερις ημέρες. Είναι μία ύστατη προσπάθεια της χώρας, προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του ιού Εμπολα.

Από τις 18 έως τις 21 Σεπτεμβρίου θα επιβληθεί απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλη τη χώρα, ώστε να καταφέρουν οι υγειονομικές υπηρεσίες να εντοπίσουν όσους βρίσκονται στα αρχικά στάδια της νόσου. «Η επιθετική προσέγγιση της κατάστασης είναι αναγκαία για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του ιού Έμπολα μια για πάντα», ανέφερε ο Ιμπραίμ Μπεν Καργκμπό, προεδρικός σύμβουλος, μιλώντας στο πρακτορείο Reuters.

Έως την Παρασκευή, στη Σιέρα Λεόνε είχαν καταγραφεί οι 491 από το σύνολο των 2.097 θανάτων που αποδίδονται στον ιό Έμπολα από τον περασμένο Μάρτιο στις χώρες της Δυτικής Αφρικής, σύμφωνα με τα στοιχεία του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ