Αυξάνεται η αστυνομική φρούρηση στην Αμφίπολη -Στόχος να προστατευθούν τα ευρήματα - iefimerida.gr

Αυξάνεται η αστυνομική φρούρηση στην Αμφίπολη -Στόχος να προστατευθούν τα ευρήματα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το παγκόσμιο ενδιαφέρον που έχει προκύψει για την πορεία των ανασκαφών στον τύμβο Καστά στην Αμφίπολη έχει ως αποτέλεσμα να συγκεντρώνονται καθημερινά στην περιοχή αρκετοί επισκέπτες που περιμένουν να μάθουν το μεγάλο μυστικό που κρύβει η περιοχή.Για το λόγο αυτό τα μέτρα ασφαλείας στη Μεσολακκιά Σερρών είναι αρκετά αυστηρά, ενώ, πλέον, η αστυνομική φρούρηση αναμένεται να αυξηθεί.

Αυτό συζήτησαν στη σημερινή τους συνάντηση ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας.

Ο κ. Τζιτζικώστας επισήμανε ότι είναι απαραίτητη η ενίσχυση της αστυνομικής φρούρησης, καθώς το ενδιαφέρον για την εν λόγω ανασκαφή έχει ξεπεράσει τα σύνορα της Ελλάδας και η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα και η κοινή γνώμη ζητούν συνεχή ενημέρωση και περιμένουν με αγωνία να μάθουν ποιος, ποια ή ποιοι έχουν ταφεί στον τύμβο.

Από την πλευρά του ο Βασίλης Κικίλιας απάντησε ότι το αίτημά του θα ικανοποιηθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ