Οι Τροϊκανοί νοστάλγησαν τα σουβλάκια της Αθήνας, βλέποντας τα... καναπεδάκια των Γάλλων - iefimerida.gr

Οι Τροϊκανοί νοστάλγησαν τα σουβλάκια της Αθήνας, βλέποντας τα... καναπεδάκια των Γάλλων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ορισμένες λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Μπορεί μάλιστα να μην είναι πάντα πολιτικές ή οικονομικές -ακόμα και αν μιλάμε για μια διαπραγμάτευση ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τρόικα-, αλλά γαστριμαργικές.

Σύμφωνα με τα parapolitika, αυτό που λείπει έντονα από τις μέχρι τώρα μαραθώνιες συζητήσεις-διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην ελληνική πλευρά και τους δανειστές, είναι τα σουβλάκια της Αθήνας που σε προηγούμενες συναντήσεις τα είχαν τιμήσει δεόντως.

Το... πρόβλημα έγινε πιο έντονο όταν είδαν τα μικρά σάντουιτς και τα καναπεδάκια που τους πρόσφεραν οι Παριζιάνοι για να ξεγελάσουν την πείνα τους από τις μακρές συζητήσεις γύρω από το θέμα της Ελλάδας. Κανείς δεν ξέρει πώς θα καταλήξουν οι διαπραγματεύσεις και αν θα υπάρξει πεδίο συμφωνίας, ενόψει μιας τελικής κρίσης, το σίγουρο είναι ένα: αμφότερες οι πλευρές συμφώνησαν πως διαπραγμάτευση χωρίς... σουβλάκια δεν μπορεί να γίνει!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ