Έκλεισε το αεροδρόμιο, γιατί αρρώστησε ο πυροσβέστης! - iefimerida.gr

Έκλεισε το αεροδρόμιο, γιατί αρρώστησε ο πυροσβέστης!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καμία πτήση δεν πραγματοποιείται σήμερα από και προς το αεροδρόμιο της Μήλου λόγω... απουσίας των πυροσβεστών. Για λόγους ασφαλείας σε κάθε αεροδρόμιο της χώρας κατά τη διάρκεια της προσγείωσης και της απογείωσης πρέπει να βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο του αεροδιαδρόμου πυροσβεστικό όχημα, έτοιμο να επέμβει σε περίπτωση ατυχήματος.

Στη Μήλο λοιπόν αν και υπάρχει όχημα, σήμερα δεν υπήρχε πυροσβέστης. Σύμφωνα με πληροφορίες η πυροσβεστική δύναμη του νησιού αποτελείται από δύο άντρες, μόνο που ο ένας λείπει σε άδεια και ο δεύτερος εισήχθη χθες βράδυ στο κέντρο Υγείας της Μήλου λόγω καρδιολογικού προβλήματος! Το αποτέλεσμα ήταν να μείνει το νησί των κυκλάδων χωρίς αεροπορική σύνδεση, να ματαιωθούν οι πτήσεις και να προκξληθεί αναστάτωση στο επιβατικό κοινό!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ