Από τα MTV Awards στη φυλακή: Συνελήφθη ο άστεγος που παρέλαβε το βραβείο της Μάιλι Σάιρους - iefimerida.gr

Από τα MTV Awards στη φυλακή: Συνελήφθη ο άστεγος που παρέλαβε το βραβείο της Μάιλι Σάιρους

Από τα MTV Awards στη φυλακή: Συνελήφθη ο άστεγος που παρέλαβε το βραβείο της Μά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από την αίγλη της σόουμπιζ κατέληξε στη φυλακή ο 22χρονος άστεγος που συνόδευσε την Μάιλι Σάιρους στα MTV VMA και παρέλαβε το βραβείο της.

Ο νεαρός Τζέσε Χελτ καταζητείτο από την αστυνομία του Όρεγκον για διάρρηξη, την οποία είχε ομολογήσει και ο ίδιος, ενώ παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί και σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα από τον Νοέμβριο του 2011.

Ο Τζέσε παραδόθηκε μόνος του στις Αρχές και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, αφού κατέβαλε εγγύηση ύψους 25.000 δολαρίων.

Η δίκη του είναι προγραμματισμένη για τον Σεπτέμβριο του 2016, ενώ τα διεθνή ΜΜΕ ασχολούνται εκτενώς με την υπόθεσή του, με τη Σάιρους να διαμαρτύρεται ότι το κοινό επικεντρώθηκε στο εγκληματικό παρελθόν του νεαρού και όχι στο θέμα των αστέγων το οποίο θέλησε να υπενθυμίσει με την κίνηση της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σύλληψη φυλακή Άστεγος Μάιλι Σάιρους
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ