Εφαγε «πόρτα» ο Παναγιώταρος -Δεν τον άφησαν να μπει στην τελετή ορκωμοσίας του νέου δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας - iefimerida.gr

Εφαγε «πόρτα» ο Παναγιώταρος -Δεν τον άφησαν να μπει στην τελετή ορκωμοσίας του νέου δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας

Εφαγε «πόρτα» ο Παναγιώταρος -Δεν τον άφησαν να μπει στην τελετή ορκωμοσίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτός της αιθούσης όπου πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας έμεινε ο Ηλίας Παναγιώταρος, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, καθώς δεν είχε άδεια.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο Παναγιώταρος είπε: «Όποιος ηλίθιος έδωσε αυτή την εντολή, θα πρέπει να ξέρει πως βάσει του Καλλικράτη, ένας εκλεγμένος βουλευτής μπορεί να παρακολουθεί χωρίς πρόσκληση τελετές ορκωμοσίας».

Στον χώρο της τελετής βρίσκεται και ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος είναι παρών έπειτα από ειδική άδεια που εξασφάλισε από τον εισαγγελέα φυλακών Κορυδαλλού, προκειμένου να ορκιστεί. Μαζί του ορκίζεται και η Ουρανία Μιχαλολιάκου, κόρη του επίσης προφυλακισμένου αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου.

Να σημειωθεί πως η ορκωμοσία πραγματοποιείται υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ