Ο Ομπάμα μιλούσε για πόλεμο και όλοι κοίταζαν το μπεζ σακάκι του [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Ομπάμα μιλούσε για πόλεμο και όλοι κοίταζαν το μπεζ σακάκι του [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
Ο Ομπάμα μιλούσε για πόλεμο και όλοι κοίταζαν το μπεζ σακάκι του [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ο Ομπάμα μιλούσε για πόλεμο και όλοι κοίταζαν το μπεζ σακάκι του [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Θύελλα σχολίων προκάλεσε η ενδυματολογική προτίμηση του Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος έδωσε συνέντευξη τύπου για την κατάσταση στην Ουκρανία και τη Συρία και για την αμερικανική οικονομία αλλά τα μάτια ήταν στραμμένα μόνο στο σακάκι του.

Το φωτεινό κρεμ χρώμα που επέλεξε ο αμερικανός πρόεδρος έγινε αντικείμενο σχολιασμού στα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης καθώς έδινε την εντύπωση ότι ο Μπαράκ Ομπάμα, «έπλεε» μέσα στο σακάκι του, πιθανώς ως αποτέλεσμα των πολύ γενναιόδωρων βατών.
Ετσι, το μοναδικό πράγμα για το οποίο όλοι μιλούσαν στο twitter ήταν το μπεζ χρώμα που επέλεξε να φορέσει, μια ασυνήθιστη επιλογή για τον αμερικανό πρόεδρο ο οποίος έχει συνηθίσει τους δημοσιογράφους να φοράει σκούρα χρώματα όταν αναφέρεται σε τόσο σοβαρά θέματα.


Στο Twitter ανάμεσα στα κακά σχόλια για για το μπεζ κοστούμι του Μπαράκ Ομπάμα ξεχωρίζει της δημοσιογράφου Μόλι Μπολ που μετέτρεψε το βιβλίο του αμερικανού προέδρου με τίτλο «Το Audacity of Hope» (Τολμώ να ελπίζω) σε «The Audacity of Taupe» που σε ελεύθερη μετάφραση αποδίδεται ως το θράσος του γκρι.

Ακόμη πιο σαρκαστικός ο πολιτικός αναλυτής των New York Times δημοσιογράφος, παράφρασε το περίφημο «Yes we can» (Ναι, μπορούμε) από την πρώτη προεκλογική εκστρατεία του Μπαράκ Ομπάμα το 2008 σε «Yes we tan» σαφής αναφορά στο χρώμα του σακακιού του αμερικανού προέδρου.

Βεβαίως κάποιοι χρήστες του διαδικτύου χαιρέτισαν την ενδυματολογική "τόλμη" του αμερικανού προέδρου αλλά κάποιοι άλλοι σχολίασαν τον παλιομοδίτικη πλευρά του σακακιού αναφέροντας: «Ο πρόεδρος Ομπάμα ήρθε να σας πουλήσει ασφαλιστήριο κατά των ανεμοστρόβιλων».

«Ο αυτοκράτορας δεν έχει γούστο στα σακάκια» έγραψε ο Mark Hemmingway, the Weekly Standard.

«Ο Ομπάμα πρέπει να διώξει όποιον τον έβαλε να φορέσει αυτό το σακάκι» έγραψε ο Josh Barro, the New York Times.

«Ποιός έδωσε στον πρόεδρο Ομπάμα αυτό το παλιομοδίτικο σακάκι από τη ντουλάπα του πατέρα του;» -Wesley Lowery The Washington Post

«Το σακάκι του Ομπάμα προκαλεί περισσότερο από τα λόγια του; Καλωσήρθατε στην καθημερινότητα της Πρώτης Κυρίας» Laura Basset, the Huffington Post.

«Χρώμα ή τίποτα, Κύριε Πρόεδρε» Tim Murphy, Mother Jones.

«Αυτό το σακάκι είναι ένας αποπροσανατολισμός από τη Συρία»
«Αν θέλετε οι άνθρωποι να μην καταλαβαίνουν αυτά που λέτε, αλλάξτε το χρώμα στο σακάκι σας»
«Ο Ομπάμα μοιάζει σαν να μπήκε στους Brooks Brothers για να πάρει κοστούμι και ξέχασε να το διορθώσει στο ράφτη»

«Λυπάμαι, αλλά δεν μπορείτε να κηρύσσετε πόλεμο με αυτό το σακάκι» Damian Paletta ✔@damianpaletta

O John DIngell γράφει «Εγώ δεν βλέπω πρόβλημα με αυτό το σακάκι» και ποστάρει αυτή τη φωτογραφία ενός παπού με μαγκούρα:

Ο Ομπάμα μιλούσε για πόλεμο και όλοι κοίταζαν το μπεζ σακάκι του [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ομπάμα ΠΟΛΕΜΟΣ σχόλια μπεζ σακάκι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ