Νέο μεγάλο -ντηλ: Στη Ρόμα ο Κώστας Μανωλάς με 15 εκατ. ευρώ - iefimerida.gr

Νέο μεγάλο -ντηλ: Στη Ρόμα ο Κώστας Μανωλάς με 15 εκατ. ευρώ

Νέο μεγάλο -ντηλ: Στη Ρόμα ο Κώστας Μανωλάς με 15 εκατ. ευρώ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάτοικος της αιώνιας πόλης θα είναι όπως όλα δείχνουν ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Κώστας Μανωλάς, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες τα έχουν βρει σε όλα με τη Ρόμα και το ίδιο συνέβη και με τον διεθνή αμυντικό.Η τιμή του... ντηλ έκλεισε στα 15 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο διεθνής αμυντικός αναμένεται να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο.

Στην Ρώμη ο Κώστας Μανωλάς θα βρει ακόμη έναν Ελληνα διεθνή, τον Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα εδώ και χρόνια.

Όπως είχε αποκαλύψει το coppa.gr το μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού τελειώνει οριστικά απόψε. Ο Κώστας Μανωλάς θα είναι και τυπικά σε λίγες ώρες παίκτης της Ρόμα αφού οι τζιαλορόσι τα βρήκαν με τον Ολυμπιακό και ο ίδιος συμφώνησε σε όλα για τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του.

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ για τη μεγάλη μεταγραφή στο coppa.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ