Γερμανίδα πολιτικός λούστηκε με έναν κουβά νερό και προκάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να κάνει το ίδιο [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Γερμανίδα πολιτικός λούστηκε με έναν κουβά νερό και προκάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να κάνει το ίδιο [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την έκπληξη έκανε η Γερμανίδα πολιτικός και υποψήφια των Πρασίνων για την προεδρία της Ευρώπης, Σκα Κέλερ, η οποία συμμετείχε στο Ice Bucket Challenge και μετά το μπουγέλωμα προκάλεσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα να πράξει το ίδιο.Η Σκα Κέλερ, που είχε αποσπάσει θετικά σχόλια για τη συμμετοχή της στο ντιμπέιτ των υποψηφίων για την προεδρία, λούστηκε με έναν κουβά παγωμένο νερό για καλό σκοπό.

Μάλιστα, ανέβασε το βίντεο του μπουγελώματος στο Twitteer και στη συνέχεια έγραψε και τα ονόματα εκείνων που προκαλεί να κάνουν το ίδιο.

Ανάμεσά τους είναι ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ οι άλλοι δύο είναι ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς και η Γερμανίδα πολιτικός των Πρασίνων Ούρσουλα Νονεμάχερ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ