Ραμίρο Ρομέρο -Ποιος είναι ο Αργεντίνος DJ, σύντροφος της Εύης Αδάμ [εικόνες] - iefimerida.gr

Ραμίρο Ρομέρο -Ποιος είναι ο Αργεντίνος DJ, σύντροφος της Εύης Αδάμ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της περνά μετά το διαζύγιό της με τον Λάμπη Λιβιεράτο η Εύη Αδάμ, η οποία φαίνεται ότι έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του μουσικού παραγωγού Ραμίρο Ρομέρο.

Σύμφωνα με το joytv.gr, η Εύη Αδάμ και ο Ραμίρο Ρομέρο είναι μαζί τα δυο τελευταία χρόνια και είναι αυτό που λένε... αυτοκόλλητοι. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι από τον κύκλο του διάσημου μοντέλου που ψιθυρίζουν ότι οι δυο τους είναι έτοιμοι για το επόμενο σοβαρό βήμα στη σχέση τους.

Ο Ραμίρο Ρομέρο κατάγεται από την Αργεντινή και παρότι γύρισε τον κόσμο παίζοντας μουσική σε μεγάλα κλαμπ σε Ιταλία, Γερμανία, Ουρουγουάη, Βολιβία, Μεξικό, Κύπρο, Καλιφόρνια, Κανκούν αποφάσισε να ρίξει «άγκυρα» στη χώρα μας, πριν από περίπου τέσσερα χρόνια. «Αγαπάω τους Έλληνες, νιώθω ότι έχουν ένα δυνατό και όμορφο δεσμό με τους Αργεντινούς. Έχουμε τόσα κοινά», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Ο Ραμίρο Ρομέρο μπορεί να είναι γνωστός ως DJ, ωστόσο δεν περιορίζεται σε αυτό. Η μουσική, με όλους τους τρόπους, κυλάει στις φλέβες. «Είμαι μουσικός παραγωγός και διδάσκω μάλιστα και παραγωγή, περνάω καθημερινά ατελείωτες ώρες στο στούντιο. Σίγουρα η λέξη "disc jockey" είναι ένα κομμάτι απ' όλα όσα κάνω», έχει πει.

Φωτογραφίες από παλαιότερη νυχτερινή του έξοδο του ζευγαριού:

Ο Ραμίρο Ρομέρο:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ