Οπισθοχώρηση Ευθυμίου για τον Σόρος - iefimerida.gr

Οπισθοχώρηση Ευθυμίου για τον Σόρος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε αναδίπλωση αναγκάστηκε να προβεί ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ και πρόεδρος του ΟΑΣΕ Πέτρος Ευθυμίου μετά το χθεσινό ρεπορτάζ της iefimerida.gr. Ο πρώην υπουργός, ο οποίος το βράδυ της Δευτέρας συμμετείχε στη σύσκεψη που έλαβε χώρα στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή αναφορικά με την επικοινωνιακή διαχείριση των κυβερνητικών ενεργειών και πρωτοβουλιών, επιτέθηκε χθες στον Τζορτζ Σόρος. Και όλα αυτά, ενώ το βράδυ της Κυριακής, ο Πέτρος Ευθυμίου παραβρέθηκε στις συνομιλίες του κ. Σόρος με εκπροσώπους της ελληνικής επιχειρηματικής τάξης στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης!

Με το περιεχόμενο των συνομιλιών του Έλληνα πρωθυπουργού με τον κ. Σόρος να κρατιέται ακόμα ως επτασφράγιστο μυστικό από την κυβέρνηση, ο Πέτρος Ευθυμίου επέλεξε σήμερα το κρατικό ραδιόφωνο για να αμβλύνει τις εντυπώσεις μετά την επίθεση που εξαπέλυσε στον μεγαλοεπενδυτή.

«Αυτή τη στιγμή, στην παγκόσμια διάρθρωση της οικονομίας, τα επενδυτικά funds τα οποία κατεξοχήν εκπροσωπεί ο κ. Σόρος, έχουν μεγαλύτερη κεφαλοποίηση από τις συμβατικές τράπεζες. Θα ήταν λάθος να μην έβλεπε κανείς αυτούς που είναι μεγάλοι παίκτες. Αλλά θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι κακώς είναι μεγάλοι παίκτες» δήλωσε ο πρώην υπουργός. Πώς το λέει ο ελληνικός λαός; Και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ; Κάπως έτσι…

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ