Ολα όσα φανερώνει το στιλ του νυφικού για την προσωπικότητα της νύφης -Ισια, κοντά, γοργονέ, φορέματα τούρτες και άλλα [εικόνες] - iefimerida.gr

Ολα όσα φανερώνει το στιλ του νυφικού για την προσωπικότητα της νύφης -Ισια, κοντά, γοργονέ, φορέματα τούρτες και άλλα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οσες γυναίκες έχουν ήδη βάλει ένα ή και δύο ή και περισσότερα νυφικά και για όσες ετοιμάζονται να παντρευτούν και βρίσκονται στη διαδικασία της επιλογής του, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι τα νυφικά φορέματα εκτός από αντικείμενο σχολιασμού από τους καλεσμένους μαρτυρά πολλά για την προσωπικότητα της νύφης.


Νυφικά σε γραμμή Α

Το επιλέγουν γυναίκες παραδοσιακές, οι οποίες βάζουν μπροστά το μαζί και ποτέ το εγώ. Ο γάμος τους συνήθως είναι κλασικός με πέπλο, τριαντάφυλλα και σίγουρα αυτή η νύφη έχει φροντίσει να κάνει κάτι για το «κακό το μάτι».

Νυφικά «τούρτες»

Τα επιλέγουν αθεράπευτα ρομαντικές γυναίκες οι οποίες όλη τους του ζωή ονειρεύονταν την ημέρα του γάμου τους και ανυπομονούσαν να ντυθούν νύφες. Ο γάμος τους συνήθως είναι βγαλμένος από παραμύθι, με ροδοπέταλα, άμαξες και άλλα παρόμοια να συνθέτουν το σκηνικό.

Νυφικά που ακολουθούν τις γραμμές του σώματος

Τα επιλέγουν τα... ελεύθερα πνεύματα και γυναίκες που διακρίνονται για το χιούμορ αλλά και για το ότι είναι η ψυχή της παρέας. Ο γάμος τους συνήθως γίνεται σε εντυπωσιακές τοποθεσίες και όλα είναι σχεδιασμένα στην εντέλεια: Η μουσική, το φαγητό, η διακόσμηση. Είναι οι γάμοι που οι καλεσμένοι δεν θέλουν να κατέβουν από την πίστα.

Νυφικά «γοργονέ»

Τα επιλέγουν γκλαμ κορίτσια, τα οποία ξέρουν τι θέλουν και το δείχνουν. Ο γάμος τους συνήθως είναι προσεγμένος σε κάθε του λεπτομέρεια, εντυπωσιακός και χλιδάτος.

Σε ίσια γραμμή νυφικά

Τα επιλέγουν κουλ γυναίκες. Ο γάμος τους συνήθως είναι κομψός και δημιουργεί στους καλεσμένους την αίσθηση ότι όλα γίνονται αβίαστα και χαλαρά, χωρίς να ακολουθούνται τυπικούρες.

Νυφικά... παντελόνια

Τα επιλέγουν εξωσυμβατικές γυναίκες που έχουν και γνώσεις για τη μόδα και απόλυτη αίσθηση του στιλ. Συνήθως ο γάμος τους είναι πολιτικός και ακολουθεί ένα ιδιαίτερο δείπνο για τους στενούς συγγενείς και φίλους.

Ημίκοντα νυφικά

Τα επιλέγουν... ντίβες, γυναίκες που έχουν σαν πρότυπο την Οντρεϊ Χέπμπορν, οι οποίες προτάσσουν έντονα το εγώ τους. Συνήθως ο γάμος τους είναι σικ φυσικά, κλασικός αλλά με μια προσωπική πινελιά.

Κοντά νυφικά


Τα επιλέγουν συνήθως γυναίκες της πόλης, που γνωρίζουν πολύ καλά τι τους πηγαίνει και τους αρέσει η ιδέα ότι δεν θα πρέπει να μεταμορφωθούν για τη συγκεκριμένη ημέρα. Γυναίκες που θέλουν να είναι ο εαυτός τους. Συνήθως ο γάμος τους είναι απλός και εκλεπτυσμένος, απόλυτα σύγχρονος χωρίς τίποτα κλασικό, ντεμοντέ και παραμυθένιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γάμος πάρτι νυφικό δεξίωση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ