Ο ορισμός της σικ εγκύου -Η Σκάρλετ Γιόχανσον λίγο πριν γεννήσει εντυπωσιάζει με τις στιλιστικές της επιλογές [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο ορισμός της σικ εγκύου -Η Σκάρλετ Γιόχανσον λίγο πριν γεννήσει εντυπωσιάζει με τις στιλιστικές της επιλογές [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη βόλτα της στους δρόμους της Νέας Υόρκης «συνέλαβε» ο φακός να απολαμβάνει, την Σκάρλετ Γιόχανσον. Η ηθοποιός, η οποία βρίσκεται στους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της, εντυπωσίασε με το άψογο στιλ της και το νέο της λουκ στα μαλλιά.

Εχοντάς τα κομμένα καπελάκι, ένα κούρεμα που μπορεί να μην πηγαίνει στις περισσότερες γυναίκες, αλλά στην Σκάρλετ Γιόχανσον ταιριάζει γάντι, και ντυμένη απλά φορώντας ένα μαύρο κολάν, ένα t-shirt και ένα πουκάμισο τα οποία είχε συνδυάσει με πάνινα υπερυψωμένα παπούτσια η ηθοποιός πραγματικά παρέδωσε μαθήματα στιλ.

Καθόλη τη διάρκεια της βόλτας της, στην οποία απόλαυσε και το παγωτό της, την συνόδευε ο σύντροφός της Romain Dauriac.

Ο ορισμός της σικ εγκύου -Η Σκάρλετ Γιόχανσον λίγο πριν γεννήσει εντυπωσιάζει με τις στιλιστικές της επιλογές [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ