Αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ θα συναντηθεί με Στουρνάρα και Χαρδούβελη -«Κόκκινα» δάνεια και ΕΝΦΙΑ επί τάπητος - iefimerida.gr

Αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ θα συναντηθεί με Στουρνάρα και Χαρδούβελη -«Κόκκινα» δάνεια και ΕΝΦΙΑ επί τάπητος

Αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ θα συναντηθεί με Στουρνάρα και Χαρδούβελη -«Κόκκινα» δάν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, καθώς και τον υπουργό Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη, θα συναντηθεί τις επόμενες ημέρες αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ. Επί τάπητος θα τεθούν τα «κόκκινα» δάνεια καθώς και οι αλλαγέες στον ΕΝΦΙΑ.

Σύμφωνα με ενημερωτικό δελτίο του Τομέα Επικοινωνίας του κόμματος, αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ θα συναντηθεί την Παρασκευή με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα, για το θέμα των κόκκινων δανείων με έμφαση στα επιχειρηματικά δάνεια.

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, αντιπροσωπεία του κόμματος θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών, στον οποίο και θα καταθέσει προτάσεις για αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ