Βυθίστηκε πλοίο στην Ινδονησία με 20 επιβάτες και πενταμελές πλήρωμα -Αγνοούνται 15 τουρίστες - iefimerida.gr

Βυθίστηκε πλοίο στην Ινδονησία με 20 επιβάτες και πενταμελές πλήρωμα -Αγνοούνται 15 τουρίστες

Βυθίστηκε πλοίο στην Ινδονησία με 20 επιβάτες και πενταμελές πλήρωμα -Αγνοούνται
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα πλοίο που κατευθυνόταν από το νησί Λομπόκ προς το νησιά Κομόντο στην ανατολική Ινδονησία βυθίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου και 15 ξένοι τουρίστες αγνοούνται.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο υπεύθυνος των υπηρεσιών έρευνας και διάσωσης της χώρας, μέχρι στιγμής έχουν διασωθεί δέκα άνθρωποι και ότι στο πλοίο επέβαιναν 20 τουρίστες και πέντε μέλη του πληρώματος.

«Το πλοίο ξεκίνησε από το Λομπόκ την Πέμπτη το βράδυ και βυθίστηκε χθες γύρω στις 19.00 το απόγευμα (τοπική ώρα), ενώ εμείς ενημερωθήκαμε μόλις στις 08.00 το πρωί της Κυριακής » ανέφερε ο υπεύθυνος, προσθέτοντας ότι οι δυσκολίες στην επικοινωνία στάθηκαν η αιτία να καθυστερήσει να αναπτυχθεί στο σημείο η ομάδα έρευνας και διάσωσης. Μέχρι να φτάσει στο σημείο η ομάδα διάσωσης, ψαράδες κατάφεραν να διασώσουν πέντε ανθρώπους.

Ο αξιωματούχος διευκρίνισε ότι από τους 10 διασωθέντες, η εθνικότητα μόνο των πέντε είναι γνωστή. Δύο από την Νέα Ζηλανδία, δύο από την Ισπανία και ένας από τη Βρετανία.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Reuters, ο Τατζουτίν Σαμ, που διευθύνει το ταξιδιωτικό γραφείο στο οποίο ανήκει το σκάφος, υποστήριξε ότι είναι πιθανόν το σκάφος να βρέθηκε αντιμέτωπο με καταιγίδες που έπληξαν την περιοχή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ινδονησία τουρίστες πλοίο διάσωση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ