Τα παιδιά της Συρίας λένε «όχι» στον πόλεμο -Το βίντεο που μπορεί να τα βοηθήσει να χαμογελάσουν ξανά - iefimerida.gr

Τα παιδιά της Συρίας λένε «όχι» στον πόλεμο -Το βίντεο που μπορεί να τα βοηθήσει να χαμογελάσουν ξανά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ημέρες ένα βίντεο, στο οποίο απεικονίζονται ανήλικα παιδιά από τη Συρία να παίζουν με «βόμβες» χρώματος.

Το βίντεο αποτελεί ένα από τα τελευταία πρότζεκτ της ομάδας GoBoka Play, η οποία μέσω του καναλιού της στο Youtube διαδίδει θετικές ιστορίες ανθρώπων σε μία προσπάθεια να κάνει τον κόσμο κάπως καλύτερο.

Οπως έγινε γνωστό, εάν το βίντεο των παιδιών καταφέρει να συγκεντρώσει περισσότερα από 250.000 views μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου, τότε οι σπόνσορες του καναλιού θα προσφέρουν χρήματα για να χτιστεί ένα γήπεδο ποδοσφαίρου με χλοοτάπητα, όπου θα μπορούν να παίζουν με ασφάλεια τα παιδιά των Σύρων προσφύγων.

«Πιστεύουμε πως όλα τα παιδιά δικαιούνται να ζήσουν ανέμελα παιδικά χρόνια, χωρίς βία και πολέμους. Χρόνια γεμάτα παιχνίδι» αναφέρεται στο βίντεο σχετικά με αυτήν την πρωτοβουλία.

Σύμφωνα με τη Unicef, 6,5 εκατομμύρια παιδιά από τη Συρία έχουν επηρεαστεί από όσα συμβαίνουν στην πατρίδα τους, ενώ αρκετά είναι αυτά που έχουν γίνει πρόσφυγες μαζί με τις οικογένειές τους σε χώρες που συνορεύουν με τη Συρία.

Η ομάδα GoBoka Play έχει πλέον εναποθέσει τις ελπίδες της στη δύναμη του Διαδικτύου και πιστεύει πως τα αποτελέσματα αυτής της πρωτοβουλίας θα είναι θετικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Συρία παιδιά Βίντεο πρόσφυγες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ