Στο «σφυρί» ο Ασανζ του WikiLeaks -50.000 δολάρια για ένα δείπνο μαζί του - iefimerida.gr

Στο «σφυρί» ο Ασανζ του WikiLeaks -50.000 δολάρια για ένα δείπνο μαζί του

Στο «σφυρί» ο Ασανζ του WikiLeaks -50.000 δολάρια για ένα δείπνο μαζί του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν θέλει κανείς να μάθει μυστικά, ή απλά να γευτεί την κουζίνα του Ισημερινού, το μόνο που χρειάζεται είναι να δώσει 50.000 δολάρια. Τόσα απαιτούνται για να τα απολαύσει και τα δύο, σε ένα δείπνο με τον Τζούλιαν Ασανζ.

Ο κύριος WikiLeaks βγαίνει στο... σφυρί για φιλανθρωπικό σκοπό. Θα γίνει δημοπρασία με αντικείμενο ένα δείπνο μαζί του, το οποίο βέβαια θα γίνει στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο, όπου έχει βρει καταφύγιο ο Ασανζ για να αποφύγει την έκδοση. Η προτεινόμενη τιμή είναι 50.000 δολάρια.

Υπάρχουν βέβαια και περιορισμοί, αφού ο «πλειοδότης» δεν μπορεί να είναι δημοσιογράφος, ενώ ο καλεσμένος θα πρέπει να πάρει άδεια από τον οικοδεσπότη για να βγάλει φωτογραφίες ή ακόμη και για να έχει οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή επάνω του.

Ολα αυτά θα γίνουν για καλό σκοπό, καθώς το ποσό θα δοθεί σε φιλανθρωπική οργάνωση που στηρίζει παιδιά σε όλο τον κόσμο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ wikileaks Τζούλιαν Ασάνζ ειδήσεις δείπνο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ