To Mάντσεστερ διέσυρε τις αντιπάλους Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ [videos] - iefimerida.gr

To Mάντσεστερ διέσυρε τις αντιπάλους Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ [videos]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο πολύ βαριές ήττες για τις Άρσεναλ και Τότεναμ επεφύλλασε η 3η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Οι ευρωπαίοι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων δέχθηκαν συνολικά 13(!) γκολ από τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι αντίστοιχα. Νίκητές στην άτυπη κόντρα της πόλης αναδείχθηκαν οι «μπέμπηδες» που φιλοδώρησαν με 8 γκολ την Άρσεναλ έναντι 5 τα οποία σέρβιρε η Σίτι στην Τότεναμ.

Θυμίζουμε πως η Άρσεναλ είναι αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League ενώ η Τότεναμ βρίσκεται μαζί με τον ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ: 8-2

Ο Ντάνι Γουέλμπεκ ήταν αυτός που άνοιξε τον χορό των γκολ στο 22' για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ στο 26' ο Ντεβίντ ντε Χέα απέκρουσε πέναλτι του Ρόμπιν φαν Πέρσι.

Δύο λεπτά αργότερα με φανταστικό πλασέ ο Άσλεϊ Γιανγκ έκανε το 2-0 στο 28' και με εκτέλεση φάουλ ο Ρούνεϊ το 3-0 στο 41'.

Ο Γουόλκοτ μείωσε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου σε 3-1, ενώ το άλλο γκολ των "κανονιέρηδων" πέτυχε ο Φαν Πέρσι στο 74' μειώνοντας σε 6-2.

Ο Ρούνεϊ πέτυχε χατ-τρικ, καθώς στο δεύτερο ημίχρονο σκόραρε και με δεύτερη εκτέλεση φάουλ, αλλά και με εκτέλεση πέναλτι.

Δύο γκολ πέτυχε ο Άσλεϊ Γιανγκ, καθώς ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 8-2 στις καθυστερήσεις, ενώ σκόραραν και οι Νανί, Παρκ.

Tότεναμ-Μάντσεστερ Σίτι: 1-5

Με 4 γκολ του Έντιν Ντζέκο και ένα ακόμη γκολ από τον Σέρχιο Αγκουέρο η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 5-1 της Τότεναμ μέσα στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν".

Ο Βόσνιος σκόραρε στο 34', το 41', 55' και το 93', φτάνοντας τα 7 γκολ φέτος (!), ενώ το 0-4 έκανε ο Αγκουέρο στο 60', με το 3ο του τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα (μείωσε ο Καμπούλ σε 1-4).

Ντεμπούτο για την Σίτι έκανε ο Σαμίρ Νασρί, με τον Γάλλο μάλιστα να κάνει 3 ασίστ, στο 1ο, το 2ο και το 4ο γκολ των πολιτών, ενώ στο 3ο την έκανε ο Γιαγιά Τουρέ και στο 5ο ο Μπάρι.

Δείτε όλα τα γκολ από τις δύο αναμετρήσεις:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ